1. Môžete si cez pracovné dni čokoľvek vybaviť
2. Robíte v kuse len 2-3 dni, medzi tým máte vzdy 2-3 dni voľno
3. Keď si vezmete v krátky týždeň dovolenku, máte 7 dní voľna naraz
3. Tie 4 hodiny naviac to už nejako vydržíte, ale aspoň sa nemusíte každý deň trepať do prace a z prace
mam home-office, čim neriešim cestovanie a neriešim ani presnu hodinu, v ktoru začnem pracovať
nevyhovoval by mi dlhy tyždeň jednak preto, že by mi za 12 hod odpalilo mozog (mam čo robiť 8) a jednak preto, že by som tych niekoľko 12hodinoviek potom vkuse dospavala a odpalila ďalši deň vyhorena
zamlada som robila krátky/dlhý a mala som pocit, že počas dlhého týždňa v podstate len pracujem a počas krátkeho týždňa sa v podstate len spamätávam z toho, že som predošlý odrobila 60 hodín a na nič iné som nemala pomyslenie
teraz mám klasický 40h pracovný týždeň v hybridnom režime, časom by som chcela skrátiť buď na 4 dni to týždňa alebo 6h 5 dní v týždni, uvidíme.
na 💩 je to že počas pracovneho dňa človek zabije v práci 12 hodín .. je to strašne veľa .. ale aj napriek tomu by som si vybral asi krátky dlhý týždeň .. robil som tak približne 2 roky a bolo to super, každú chvilu voľný deň a cez krátky týždeň si človek mohol robiť stále predĺžené víkendy atď .. dnes som si už ako tak zvykol na. pondelok - piatok režim, ale ak mám porovnať max tri dni za sebou práce a 5 dní práce a len dva dni voľno, tak stále volím krátky dlhý
Mne sa najviac páči Čínsky model 996. Plus dôchodkový plán, že tých čo už nevládzu rozoberú na orgány rýchlejšie, než keď niekto otvorí drahú bonboniéru na oslave narodenín.
Ale z ponúkaných možností krátky-dlhý. Kvôli vybavovačkám cez voľné pracovné dni a menej času minutému na dochádzanie.
K-D som nikdy nerobila ale vyskusala by som to. Robila som na usa cas, zacinala som o 14h a koncila o 22h a bolo to vtedy uplne super, nikdy som nemala tak dobry rezim ako vtedy. Dnes by mi to asi uz ale nevyhovovalo.
Nedokazala by som plnohodnotne rozmyslat 12h vkuse
Odpalilo by mi mozog po par mesiacoch
Ked som ale brigadovala ako casnicka,tak to nebolp nikdy plnych 12h... vzdy tam boli nejake okna,ked tam neboli ludia...to sa dalo zvladnut,ale som aj bola mladsia a az tak som tam nerozmyslala, iba tak normalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Po, Ut, Pia, So, Ne - práca
St, Št - voľno
Krátky týždeň
St, Št - práca
Po, Ut, Pia, So, Ne - voľno
1. Môžete si cez pracovné dni čokoľvek vybaviť
2. Robíte v kuse len 2-3 dni, medzi tým máte vzdy 2-3 dni voľno
3. Keď si vezmete v krátky týždeň dovolenku, máte 7 dní voľna naraz
3. Tie 4 hodiny naviac to už nejako vydržíte, ale aspoň sa nemusíte každý deň trepať do prace a z prace
Tak aj robím
nevyhovoval by mi dlhy tyždeň jednak preto, že by mi za 12 hod odpalilo mozog (mam čo robiť 8) a jednak preto, že by som tych niekoľko 12hodinoviek potom vkuse dospavala a odpalila ďalši deň vyhorena
teraz mám klasický 40h pracovný týždeň v hybridnom režime, časom by som chcela skrátiť buď na 4 dni to týždňa alebo 6h 5 dní v týždni, uvidíme.
Ale z ponúkaných možností krátky-dlhý. Kvôli vybavovačkám cez voľné pracovné dni a menej času minutému na dochádzanie.
Odpalilo by mi mozog po par mesiacoch
Ked som ale brigadovala ako casnicka,tak to nebolp nikdy plnych 12h... vzdy tam boli nejake okna,ked tam neboli ludia...to sa dalo zvladnut,ale som aj bola mladsia a az tak som tam nerozmyslala, iba tak normalne