Zdravím! Momentálne študujem na Farmaceutickej fakulte UK v Hradci Králové a mám diplomovku na tému analýzy obsahových látok psilocín/psilocybín (halucinogény v lysohlávkach) a mojou úlohou je preto zmapovať a nazbierať lysohlávky z 50 miest v rámci celej
na kysuciach zvykli rast - turzovka, na bukovine. neviem ako je to teraz, ci sa tam este daco najde snad nieco malo.. ale mam tip na spolocnost - @toxikon
@AndrreaPs ked budes mat vysledky urcite daj vediet kde rastu najlepsie co sa tyka turzovky, tak absolutne netusim, ja som z BA.. a tam tiez netusim ale ked nejake nahodou najdem, mozem ti nieco odlozit. potrebujes cerstve, ci susene?
@qwer28 Diplomku odovzdávam budúci rok, takže na zber idem od Septembra tohto roku. Čo sa týka druhov tak zbieram Psilocybe bohemica, arcana a semilanceata. A prosím Vás, najlepšie overené miesta, kde ste už boli, prípadne viete určite, že tam rastú, lebo takto budem chodiť krížom-krážom cez Slovensko a prídem s prázdnou.
@toxikon Ďakujem moc, ale potrebujem to práve čerstvé hneď zvážiť, lebo výsledný psilocybín budem prepočítavať na natívnu hmotnosť. Takže ak by si niekde našiel a bol ochotný mi ich tam pár nechať a poslať mi adresu, budem ti zaviazaná .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov