prosím vás vie mi niekto poradiť cez vikend idem na lysohlavky kde su nejake dobre miesta v okoli modry/pezinku kde najdem zopar lysohlavok na veceru, (prípadne googlemaps photo) ďakujem za rady a tipy.
Ach deti deti, viete vy vôbec o tých lysniach dačo okrem toho, že z nich budú haluze? Ako ja som vždy rád v tomto poradil a tak, ale už ma to akosi nebaví.
Zapoj hlavu a žiadne typy, v ktorých ti bude niekto musieť udať zemepisnú šírku a dĺžku nebudeš potrebovať.
Vyjebem sa proste na vrch pezinskej až za vlek, kam mi až auto dovolí a dám si prechádzočku po lesnej cestičke a pri každej priľahlej lúke začnem prehrabávať trsy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Keď tak potom napíš TS
Zapoj hlavu a žiadne typy, v ktorých ti bude niekto musieť udať zemepisnú šírku a dĺžku nebudeš potrebovať.
Vyjebem sa proste na vrch pezinskej až za vlek, kam mi až auto dovolí a dám si prechádzočku po lesnej cestičke a pri každej priľahlej lúke začnem prehrabávať trsy.