ahojte volam sa Lucia a chcela by som od vas jednu radu...zacalo sa to tym ze som pred rokom a pol spoznala jedneho chalana neni moc pekny ale nieco ma v sebe je proste v pohode ako si piseme spolu tak k nemu teraz zacinam nieco citit viac ako kamaratstvo
ach jaj..dievča..keď chceš byť v živote šťastná..nikdy nerieš názory druhých ľudí..ked si budeš ostatných brať až tak k srdcu,tak nebude to fajn..bud sama sebou a zariad si život ako chceš ty..AAk si s tým chalanom šťastná,čo viac možeš chcieť.. ?
Tu nejde o to ako vyzerá..(to je ako s čokoládou.. nepozeraj sa na obal ale na to čo je vo vnútri..ty tú čokoládu zješ a obal aj tak zahodíš)...
takže chod za ním a budťe spolu šťastní,,a ostatní vám len budú závidieť že vám to tak klape.. a holky tic budú závidieť akého máš fajn chalana/v dnešnej dobe fajn chalana je ťažké nájsť.. ) takže...Máš jedinú možnosť-bud s ním.. prajem ti veeľa šťastia..
Poradiť? Si hlúpa... Neurážam ľudí bezdôvodne, ale keď spoznáš chclapca, ktorého máš rada, a ktroý má rád teba tak nemáš čo riešiť... A tým, že sa s ním napr. nebudeš ukazovať na verejnosti vášmu vzťahu veľmi nepomôže... Tak si rozmysli, či ho máš naozaj rada alebo ti záleží na názore ľudí..
Heh viem o com hovoris , a nevidim dovod preco sa trapis takymmi hlupostami je pekne ze ti nevadi ako vyzera a bla bla ale preco sa tym potom trapis , ak sa vas vztah pekne vyvinie nebudes vnimat ako vyzera budes ho proste lubit , zovnajsku sa v dnesnej dobe dava privelky vyznam ja osobne preferujem vnutornu krasu , ked si rozumiete nieje co riesit , proste si to nevsimaj a nieze sa to neda , ludia co ohovaraju , len nemaju co robit . proste ak ti toto vadi tak si skus v hlave uistit ci to vlastne ozaj chces ci ho mas rada ked premyslas nad tymto namiesto toho aby si premyslala o tom ako s nim chces velmi byt ...
no na druhých kašli to ti poradím ani si ich nevšímaj, lebo dopadneš ako ja, keď ma chalan nechal kôli tomu, že jeho ,,kamaráti´´ sa mu smiali že som staršia ako on
a to ta akoze zaujima nazor inych??? na krase nezalezi predsa...a to co vyzera ako quasimodo ze sa na vas stale kukaju a este pritom divno??? to si len ty namyslas podla mna lebo by si chcela len peneho chalana
pokial ti nevadi co naneho hovoria ostatni tak preco niee??...a urcite neni nejaky prisernyy...a nazor inych nech ta nezaujima..oni len zavidia ked ohovaraju...vlastna skusenost...a ak ho mas naozaj rada nemala by si vahat
ludia ktory sa pozeraju na vas a ohovaraju "aky škaredy" atd to si nevšimať vobec to su ludia ktory to v hlave nemaju v poriadku a su takzvany "namyslenci" ktory asi skutočnu laski ešte asi nezažili a nezistili že laska nieje založena na vzhlade...tak jednoducho s nim začni chodiť a jeto!nech si ludia hovoria čo chcu vy viete ajtak svoje...tak smelo dotoho držim palce
dakujem vaam vsetkym za vase nazory si cenim ako mi pomahate v tomto...ja toho chalana lubim a zacnem snim chodit ved je to super clovek a sranda snim je potom je rozumny co ine by som mala chciet od neho ako vravite v laske nezalezi na vzhlade ale natom co je vo vnutri a ked ho lubim tak budem kaslat na druhych oni iba zavidia ako vravite niektori teraz ste mi pomohli a som vam velmi vdacna...ale potrebujem este jednu radu ako mu mam povedat ze by som snim chcela chodit lebo on sa hambi asi mi to povedat dakujem za nazory ak napisete
ten chalan o ktorom som tu pisala som snim chodila bolo to peknee ale vcera mi povedal ze uz ma nelubi aa nechce sa mu zamnou chodit dal mi koniec a ja ho strasne luubim uz neviem co mam robit preco to takto muselo dopadnut a robila som vsetko co ste mi tu pisali nevsimala som si druhych ludii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Tu nejde o to ako vyzerá..(to je ako s čokoládou.. nepozeraj sa na obal ale na to čo je vo vnútri..ty tú čokoládu zješ a obal aj tak zahodíš)...
takže chod za ním a budťe spolu šťastní,,a ostatní vám len budú závidieť že vám to tak klape.. a holky tic budú závidieť akého máš fajn chalana/v dnešnej dobe fajn chalana je ťažké nájsť.. ) takže...Máš jedinú možnosť-bud s ním.. prajem ti veeľa šťastia..