Moj problem je vazny, uz devat mesiacov chodim s muzom ktoreho velmi ale velmi milujem, len ma to jeden hacik. Je zadany, takze nas vztah spociva na stretnutiach v noci.Aj ked ma to hneva, ale co clovek neurobi pre lasku...urcite to vsetci poznate.Ale ja
No mas to tazke !!! Ona by mala asi vyhladat nejaku pomoc a on by ju tak mal zaviest a podporit ju v tom a ked bude na to uz psychycky pripravena dat jej zbohom a tebe ostava len cakat a milovat ho dalej!!!
hm, lenze ak budete stale zmyslat tak ze "to nie je lahke" tak sa nepohnete nikam. a on by sa mal rozhodnut, ktoru vlastne chce, na ktorej z vas dvoch jej zalezi viac. lebo balansovat medzi dvoma brehmi, to je na psychiku.
a ozaj, Tebe sa cudujem, ze uz tak dlho zvladas byt "ta druha"..
Nech jej to povie, ze ta ma. Ina moznost nie je. Potom sa jeho "draha" bude musiet postavit pred skutocnost, ze ona je ta druha a potom uvidite podla reakcie. Ak sa aj nic nezmeni, aspon to odstrani urcite napatie z teba a asi aj z neho.
Jedine co mu moze branit v tom aby to povedal "jej", je jeho nedostatocna istota v seba alebo vo vas vztah. Ak by nemal ziadne pochybnosti nepotreboval by si udrziavat zadne dvierka a hned by jej to povedal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a ozaj, Tebe sa cudujem, ze uz tak dlho zvladas byt "ta druha"..
Jedine co mu moze branit v tom aby to povedal "jej", je jeho nedostatocna istota v seba alebo vo vas vztah. Ak by nemal ziadne pochybnosti nepotreboval by si udrziavat zadne dvierka a hned by jej to povedal.