aj tak neviem nac sa tu vsetci do mna navazate,normalne sa spytam..tieto fora na birdzi uz poriadne nie su fora..ludia tu ostatnych akurat poriadne zdrbu..
nie nie je..pokial sa tie nohavicky nestrkali do cervixu.. priechod medzi maternicou a vaginou.. a to by muselo byt vo vacsom mnozstve, a nie len trosku zababrane.. takze nie.. nerealne
@8 a cudujes sa?v 16 ma este cas na take veci,a zjavne nie je ani dost informovana na svoj vek,ked si ptm na verejnosti zistuje ci je alebo nie tehotna....vysledok?este je na to mlada,sama si to potvrdila.....
podla mna je to nemozne i ked semen je aktivne aj navonok dost dlhu dobu...ale treba to riesit kondomom s lubrikacnym potahom a bude to v pohode...viac na www.erotictools.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Proste si tehotna!
a komentov odveci tu bude veľa
šunky sa mi trasú od smiechu
aj tak neviem nac sa tu vsetci do mna navazate,normalne sa spytam..tieto fora na birdzi uz poriadne nie su fora..ludia tu ostatnych akurat poriadne zdrbu..
nepytala som sa ci som tehotna ( pytala som sa ci je to mozne) kebyze som aj tehotna tak to asi ze zistim aj sama
nie nie je..pokial sa tie nohavicky nestrkali do cervixu.. priechod medzi maternicou a vaginou.. a to by muselo byt vo vacsom mnozstve, a nie len trosku zababrane.. takze nie.. nerealne
dakujem, konecne od vsetkych ost.komentarov normalna a strucna odpoved..este raz dakujem
predpokladám že vonkajšej strany ...)
...
tak dajako..
@tomice27 vzhľadom na neveľmi uveriteľnú formuláciu s ,,jednou známou" by ju to zaujímať malo
@bonita veď to je normálny názov nešťastne zvolený, uznávam.
BTW existuje stranka, Sexus.cz kde su na taketo otazky odpovede
A upokoj sa.
ale k veci, nemôže/š v žiadnom prípade z toho otehotniet!!!