Obyčajné dievča, pre niektorých kráska, pre iných špata,...ktorá sa extravagantné oblieka,--extravagantné minisukne, legíny, kabáty, jednoducho komplet oblečenie + doplnky...musí byť hneď kurva?? zato, že je iná ako ostatné dievčatá?
to mas tak vsade, konzervativizmus v urcitych smeroch na svk nema hranic.. clovek aby sa bal potetovat, lebo tu ho odsudia ako keby skutocne musel byt z basy..
aj ja sa tak obliekam, mam rada leginy a dlhsie tricka/svetriky, topanky na podpatkoch... len nemam na tomto portali tolko fotiek kde by mi bolo vidno leginy alebo stekle, aby ma hned zacali osocovat ako inu nemenovanu uzivatelku...
Moda je celkovo z praktickeho hladiska strasna konina. Keby to bolo o tom , nech si nosi kazdy co sa mu paci.... ale oblecenie sa stalo niecim mienkotvornym vo svete nie len tu a to je obrovska disfunkcia.....
O dievcati, ktore vidim prvy krat v zivote si jednoducho nepomyslim nic, nech je oblecena akokolvek.
Božee...ak sa za ňu nepovažuje tak ňou nebude...je to na nej a oblečenie by sa do toho vôbec nemalo jebať... ale áno, všetci ,,normálni" ju za kurvu zrejme považovať budú
a ked taka baba kurva nieje, tak ale nik nemoze povedat, ze tak nevyzera a tym padom nemoze nikomu vycitat, ze jej do kuriev nadava...teda nie v tom smere ako "ona nieje kurva, len preto, ze si pomylila minisuknu s opaskom..."
nieje kurva, iba na mňa pôsobí volnejším dojmom slečny ktorá sa nehanbí a ak je to hanblivka tak je to dosť na piču, lebo hanblivky nemám rád a od takejto už výsostne očakávam že sa nebude ondiať a bude aspoň kus zhovorčivá a komunikatívna. samozrejme svojským spôsobom
myslela som tým seba, nemám tu nejaké fotky, kde by som bola nejako extravagantne oblečená,
mám priateľa s ktorým chodím už dlho, keď idem na zábavu tak iba s ním, keď niekde idem, či len do školy, von, na zábavu, nikdy si nedám botasky, rifle, také veci u mňa v šatníku neexistujú...a to že si dám na zábavu napr nejaké kvetinkové legíny a k tomu vysoké topánky, tak som najväčšia kurva z mesta....atď tie reči...
A nielen keď sa dievča takto oblieka..stačí, že sa vie pekne zladiť, namaľovať, upraviť si vlasy, skrátka keď sa vie o seba postarať, tak je hneď kurva a ostatné reči....
Ja som sa o sebe už toho toľko napočúvala že fakt už takéto veci neriešim, je to len malomeštianska mentalita drvivej väčšiny slovákov, ktorí v živote hovno dokázali a to isté hovno aj v budúcnosti dokážu, normálny človek by sa nad takýmto niečim ani nepozastavoval ale je mi to jedno, raz aj tak vypadnem a dúfam, že si na túto zasratú dieru plnú zasratých imbecilov nikdy nespomeniem.
Nemusí, ja si to napríklad a o tak oblečených dievčatách nemyslím... ale myslím si o nich väčšinou, že sú hlúpe alebo im chýba vkus... alebo oboje naraz. Uvedomujem si, že je to relatívne, ale pre mňa je to tak.
Inak, keď sa niekto takým spôsobom prezentuje, že "aha, tu som, chutné mladé mäsko, kúpte si ma", tak sa nečudujem, že si ľudia myslia, že sú kurvy...
no a chalani to iste, zato, že sú pekne nahodení sú sukničkári ba dokonca u niektorých aj buzera*t
v iných krajinách takéto niečo neexistuje, napr Taliansko, či je baba chuda, tlstá, pekná, škaredá, dá si minisuknu, každému to je jedno, a nijako ju neposudzuje...lun u nás to tak musí byť
nemusí, a často ani nie je. veľmi ľahko a rýchlo sa to dá spoznať ak človek chvíľku sleduje správanie/človeka miesto oblečenia, ale to je pre mnohých príliš náročné.
Neviem prečo chodíš na zábavy niekde na dedinu, kde ťa sedliaci nazývajú kurvou z mesta...
A k téme, nie nieje automaticky kurva, to len tu na Slovensku sa ľudia ešte nenaučili, že sa majú starať v prvom rade o seba a nie o to kto sa ako oblieka.
@wale a kedy som ja pri tom mala pripomienky! skorej si nemyslim ze by si sa na mna vrhol a ked sa ti minisukna bude pacit tak ju budem kludne kvoli tebe nosit
ja mám pripomienky, až teraz, pred chvíľou som sa zobudila....
no ja na zábavy nikde do dediny nechodím, lebo som z dediny a my tu nemáme ani obchod ...to by som moc chcela mať tu aj nejakú diskotéku..chodím do mesta...
podľa mňa nie, lebo v dnešnej dobe sa tak obliekajú takmer všetky dievčatá, netvrdím, že stále, ale tak niekedy... napríklad v lete, keď je skurvene teplo, no kto si nedá minisukňu? , o mne napríklad hovoria , že som kurva, len preto, že chodím vonka s chalanmi, ale áno, keď mám sukňu v zime, tak namňa divne kukajú .... jeb nato , čo si iní myslia
ale skôr som to myslela tak, že keď majú dievčata extravagantné oblečenie, pritom to nemusí byť minisukňa, ale stačí ,že to je sukňa pokolena, ktora je extravagantná aj tak je stále kurva
to su názory mojich úžastných kamarátov, ktorí vedia-že niesom kurva, ale preto, že vynikám oblečením tak vypadám ako kurva
mne je to jedno ked budu dievcata chodit aj z holou ritou kazdy si spravi mienku ale keby mam frajerku da si minisuknu a ide do mesta a vycierala by sa tam ukazovala na kazdeho zmurkala a nieviem co este sa tak ju zbijem ako hada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
slovenská spoločnosť,mentalita,predsudky
hod foto a poviem ti, ci je to v poriadku
ale nieco mu fakt nechapem. KurV*a - na co je tam ta hviezdicka ?
O dievcati, ktore vidim prvy krat v zivote si jednoducho nepomyslim nic, nech je oblecena akokolvek.
a ked taka baba kurva nieje, tak ale nik nemoze povedat, ze tak nevyzera a tym padom nemoze nikomu vycitat, ze jej do kuriev nadava...teda nie v tom smere ako "ona nieje kurva, len preto, ze si pomylila minisuknu s opaskom..."
ale niektore vyzeraju tak slušne extravagantne
a ine sa podobaju na tie čo stoja pri dialniciach tak možno podľa toho porovnavaju ....
nieje kurva, iba na mňa pôsobí volnejším dojmom slečny ktorá sa nehanbí a ak je to hanblivka tak je to dosť na piču, lebo hanblivky nemám rád a od takejto už výsostne očakávam že sa nebude ondiať a bude aspoň kus zhovorčivá a komunikatívna. samozrejme svojským spôsobom
mám priateľa s ktorým chodím už dlho, keď idem na zábavu tak iba s ním, keď niekde idem, či len do školy, von, na zábavu, nikdy si nedám botasky, rifle, také veci u mňa v šatníku neexistujú...a to že si dám na zábavu napr nejaké kvetinkové legíny a k tomu vysoké topánky, tak som najväčšia kurva z mesta....atď tie reči...
KurV*a ...lebo sa mi páči tam tá hviezdička
A nielen keď sa dievča takto oblieka..stačí, že sa vie pekne zladiť, namaľovať, upraviť si vlasy, skrátka keď sa vie o seba postarať, tak je hneď kurva a ostatné reči....
Ja som sa o sebe už toho toľko napočúvala že fakt už takéto veci neriešim, je to len malomeštianska mentalita drvivej väčšiny slovákov, ktorí v živote hovno dokázali a to isté hovno aj v budúcnosti dokážu, normálny človek by sa nad takýmto niečim ani nepozastavoval ale je mi to jedno, raz aj tak vypadnem a dúfam, že si na túto zasratú dieru plnú zasratých imbecilov nikdy nespomeniem.
Inak, keď sa niekto takým spôsobom prezentuje, že "aha, tu som, chutné mladé mäsko, kúpte si ma", tak sa nečudujem, že si ľudia myslia, že sú kurvy...
veru, len baba ktorá sa o seba stará, je kurva
no a chalani to iste, zato, že sú pekne nahodení sú sukničkári ba dokonca u niektorých aj buzera*t
v iných krajinách takéto niečo neexistuje, napr Taliansko, či je baba chuda, tlstá, pekná, škaredá, dá si minisuknu, každému to je jedno, a nijako ju neposudzuje...lun u nás to tak musí byť
Neviem prečo chodíš na zábavy niekde na dedinu, kde ťa sedliaci nazývajú kurvou z mesta...
A k téme, nie nieje automaticky kurva, to len tu na Slovensku sa ľudia ešte nenaučili, že sa majú starať v prvom rade o seba a nie o to kto sa ako oblieka.
sa čudujem že nemáš pripomienky
no ja na zábavy nikde do dediny nechodím, lebo som z dediny a my tu nemáme ani obchod ...to by som moc chcela mať tu aj nejakú diskotéku..chodím do mesta...
nejaká otázka ešte ??
ale skôr som to myslela tak, že keď majú dievčata extravagantné oblečenie, pritom to nemusí byť minisukňa, ale stačí ,že to je sukňa pokolena, ktora je extravagantná aj tak je stále kurva
to su názory mojich úžastných kamarátov, ktorí vedia-že niesom kurva, ale preto, že vynikám oblečením tak vypadám ako kurva
..kvak..
..kvak..
..kvak..
Extravagancia vyzerá úplne inak
tak potom neviem, čo pod tým myslíš
@cocca-colla Čo sa stalo ? Téma sa týka aj teba ?