teória veľkého tresku, griffinovci, simpsonovci, futurama, how i met your mother, dr. house, mash a kedysi to bolo aj 2 a pol chlapa kým tam nenahradili charleyho tým šaškom
@nemo17 ale teraz sa veľa ľudí proti tomu búri, tak všetci dúfame, že ho vrátia ...ale najhoršie na tom je, že najlepšieho "asistenta" po Zackovi (Vincenta) tam zabijú, tak on tiež odišiel :/
@walrus Vincenta som nemal rád, takže keď bolo pár týždnov dopredu povedané, že nejaký stáažista si to odserie, tak som dúfal, že to bude on takže mi trafili no a bolo by to fajn keby sa Zack vráti
@1ivanushka1 to verím...ja som to síce zatiaľ nevidela, ale už teraz sa neteším ja som zase plakala, keď boli všetci pri Zackovi a došlo im, že on je Gormogonov učeň :´(
A o tej 7. sérií som už tiež počula, aká je super, ale vôbec nemám čas :/
@walrus a ty to pozeráš v telke či na nete? lebo ja som celú šiestu sériu dopozerala ešte v júni a takmer 5 mesiacov som čakala na siedmu sériu.. a zatiaľ je len jeden diel na nete a hej to bolo dosť také smutné, ale zas ja mám takých veľa dielov čo som revala pri nich
@1ivanushka1 v telke a ak mi niečo ujde, tak na nete. Páči sa mi slovenský dabing (aj keď nie je až taký presný, ako by mal) . Len nemám moc čas, tak som rada, že aspoň to stihnem.
@walrus jasné, teraz už ani ja nemám na to čas.. nová škola, samé povinnosti a ten dabing, ja zase milujem ich hlasy v origináli, hlavne Hodginsov a Boothov ale tak ten dabing nie je zlý no
Vampire Diaries kvôli tomu ako sa v každej časti dozviem niečo nové, a každá osoba ma niečo spoločné s ďalšou a ta s tou ešte predchádzajúcou a vlastne každý s každým ja také milujeme , najlepšie keď ma to všetko vie popliesť. A ešte ten adrenalín a napätie , milujem scifi a fantasy mne sitkomi vtipné neprídu :/
@walrus toto presne! a si predstav ešte bez tituliek, som pozerala tie posledné diely bez tituliek, lebo sa mi na ne nechcelo čakať a to sa už vôbec nedalo
@1ivanushka1 ja som raz čakala 3 mesiace na jednú epizódu (5x16) a pár dní predtým som zistila, že akurát vtedy nebudem doma...skoro ma porazilo ...ale už som tú časť videla nespočetnekrát
Alebo na jeden film zháňam titulky už vyše pol roka a ako tak teraz pozerám, už sú ^̮^
Simpsonovci su uz tradicia, Dr. House ma casom prestal bavit. Hod svistom ma zaujalo len tym svistom v reklamach. A z toho zvysku este tak Teoriu velkeho tresku, ostatok ee.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@walrus veru aj mne tam chýba :/
No a ten režisér povedal, že on nemá nič proti tomu, aby sa vrátil Erick (Zack) takže, je to dosť možné
A o tej 7. sérií som už tiež počula, aká je super, ale vôbec nemám čas :/
Alebo na jeden film zháňam titulky už vyše pol roka a ako tak teraz pozerám, už sú ^̮^
@1ivanushka1
super, nie som jediný maniak na kosti
@walrus presne!