@chan mam podobny problem...mozno tak batman...aj tak je hovadina robit anketu, kde je medzi moznostami twilight a mysliet si, ze to VAZNE bude anketa a nie stretnutie fanusikov...
mno ja mam rada chicago, titanic, holiday a kopu inych ale neviem povedat ktory je najlepsi..plus z tychto moznosti co su tu nepovazujem ani jeden za najlepsi..
Twilight -super kniha,slabsi film,nechutne vela komercie a poblaznenych deti
Harry Potter - uzasny pribeh,aj kniha,slabsie filmy
Bathory - ne zo zaciatku sa mi to pacilo,ale bolo to prilis dlhe,potom ma dake sceny nasrali,takze sa mi to vcelku nepacilo...ti dvaja typci boli podareni
Yes Man - este som nevidela,iba kusok a vyzera to dobre
Hancock - este som nevidela
Batman - ktory? videla som ten,Batman sa vracia,to si mi pacilo(kde sakra zmizlo moje DVD?)...a posledny Batman-Temny rytier bol superny,hlavne vdaka Jokerovi,ktory bol genialne stvareny...
Zmeskany hovor - nevidela som.
Prci,prci,prcicky - ktore??kazdopadne,vsetky su super,len 5ka bola slaba...
Monstrum - nevidela som
inak "super vyber"..podla mna su to len jej oblubene filmy,co maju spolocne??kazdy je iny zaner...akurat tak Harry a Twilight maju spolocny zaner "fantazijne",Prcicky,Yes man-komedie,ale ineho charakteru, Hancock,Batman-akcne,Zmeskany hovor-to je thriller,ci horor,a Monstrum neviem...
Twilight-absolutna kravina, ani som nevidela a uz viem
Harry Potter-su skvele ale nie najlepsie
Bathory-dost o nicom
Yes man-nevidela, ale podla toho ake tu davas usudzujem ze je to odpad
Hancock-dalo sa
Batman-DA SA
Zmeškaný hovor-kukala som 5 minut a prestalo ma to bavit
Prci,prci,prcičky-traposina
Monštrum-nevidela
Iný-samozrejme
mna napr taka twilight mania uz presla ...tkze u mna je to film: Angus thongs and perfect snogging (on je fakt bozi!)...akoze ok ked sm to videla prvy krat tk ma to moc nezaujalo navyse ma to dost rozculovalo ale ja sm uz raz takaa.....vecsinou ked kukam nejaky film 1x tk ma nudi ale ked si ho pozrem viac krat tk uz aspon vnimam dej atd atd.. ...tk ale momentalne je u mna tento the best
@lillybeldawn.....jj okej bud na seba hrda .....tk ale musim uznat ze prvy krat ked sm to kukala STRASNE mi to liezlo nanervy!! ....inak akoze aj twilight ked sm videla uuplne 1x..jediny zlom tam bol basseball ....ale tk vesh ze mne secko dlho trva ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Mne sa poslednú dobu veľmi zapáčil Requiem for dreams
Harry Potter - uzasny pribeh,aj kniha,slabsie filmy
Bathory - ne zo zaciatku sa mi to pacilo,ale bolo to prilis dlhe,potom ma dake sceny nasrali,takze sa mi to vcelku nepacilo...ti dvaja typci boli podareni
Yes Man - este som nevidela,iba kusok a vyzera to dobre
Hancock - este som nevidela
Batman - ktory? videla som ten,Batman sa vracia,to si mi pacilo(kde sakra zmizlo moje DVD?)...a posledny Batman-Temny rytier bol superny,hlavne vdaka Jokerovi,ktory bol genialne stvareny...
Zmeskany hovor - nevidela som.
Prci,prci,prcicky - ktore??kazdopadne,vsetky su super,len 5ka bola slaba...
Monstrum - nevidela som
inak "super vyber"..podla mna su to len jej oblubene filmy,co maju spolocne??kazdy je iny zaner...akurat tak Harry a Twilight maju spolocny zaner "fantazijne",Prcicky,Yes man-komedie,ale ineho charakteru, Hancock,Batman-akcne,Zmeskany hovor-to je thriller,ci horor,a Monstrum neviem...
Harry Potter-su skvele ale nie najlepsie
Bathory-dost o nicom
Yes man-nevidela, ale podla toho ake tu davas usudzujem ze je to odpad
Hancock-dalo sa
Batman-DA SA
Zmeškaný hovor-kukala som 5 minut a prestalo ma to bavit
Prci,prci,prcičky-traposina
Monštrum-nevidela
Iný-samozrejme
In Hell
Apocalypto
Sam Doma