študujem na SPU a chcem sa spýtať takú vec - budúci semester by som si chcel dať jeden voliteľný predmet navyše a chcem vedieť, že ak by som nespravil skúšku z toho predmetu, či by boli z toho nejaké problémy...Proste ja mám mať 30 kr
ono je rozdiel medzi volitelnym a povinne volitelnym..u nas su napriklad povinne predmety, povinne volitelne a este volitelne..cize teraz neviem do akej kategorie spada to tvoje ale aj z vacsiny povinne volitelnych skusku nerobime..za 2 roky som mal skusku len z 2 takych..ale ked vravis, ze je lubovolne volitelny, tak tam by skuska podla mna byt nemala..aspon u nas je to tak
@trdelniiiq u nás sa robia skúšky zo všetkého a nezáleží na tom, či je povinný, povinne voliteľný alebo len voliteľný, nerobia sa skúšky jedine zo seminárov (seminár z chémie a tak)
@ohavnost zisti si na studijnom, ako je to s povinne volitelnymi predmetmi. u nas to funguje tiez tak, ze su tri kategorie predmetov - povinne, povinne volitelne a volitelne. ked si zapiseme povinne volitelny predmet, musime z neho spravit skusku, takze ak sa to na prvykrat nepodari, musime si ho zapisat znovu. ked na prvykrat nespravime skusku z volitelneho predmetu, uz si ten predmet nemusime znovu zapisat. ale dobru radu ti dal @2 , mozes chodit na prednasky a nemusis to mat zapisane
@alpanu mne to je tak jedno, keďže za 2 týždne štátnicujem len tuto pánovi radím ako to je na našej škole, keďže pán dotyčný prvý sa pýta práve na tú školu, kde študujem
no je to predmet voliteľný. Áno sú tri druhy predmetov - povinné, povinne voliteľné a voliteľné...tento spadá medzi voliteľný a neviem na kerú p*** končí skúškou a ostatné iba zápočtom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov