Koniec sveta tak ci onak kazdy zazije, lebo musi zomriet.A ten celkovy koniec? Ked bude nasledovat toto co sa deje teraz tak uz ondlho nastane to som presveceny ...
Koniec sveta nenastane, koniec zeme o 5mld. rokov,koniec ludtva o pár rokov....ropa dochádza velmi rýchlo....vela ludi si povie..a čo? lenže ropa to nieje len benzin do aut!!! bez ropy neexistuje moznost vyrabat potraviny...pesticidy,herbicidy, insekticidy..z coho sa to asi vyraba? hnojiva??? preto na začiatku začala populačná explózia...potraviny sa stali lacné ludi po tisícoch rokoch nahradil stroj....bez ropy ale bo staci len 2 násobne zdvihnutie ceny a to bude o pár rokv...budu potraviny take drahé...že prežije len malá časť ludí....alehnusné peniaze ktore su na tomto svete brania aby sa skusamal novy zdroj energie.....eak nieco nevymyslíme do 10 rokov..sme mŕtvy.....P.S z ropy su vsetky plasty lieky atd atd...takže nebude na svete nič...
ludia chcu byt prachaty ale kdo chce byt milionar ? nidko , kazdy chce byt miliardar a tak prisiel napad z rokom 2012 a zacali sa tocit filmy o roku 2012 , a pretoze ludska rasa je dost primitivna tak tomu uveril skoro kazdy a kazdy tie filmy pozeral , cize si ich veeela milionov ludi kupilo a za to maju autori prachy to je business zalozeny na ludskej blbosti
no , nahodou som nedavno pozeral jeden dokument , a hned prva veta bola : koniec sveta moze prist aj za 1 minutu aj v roku 2012 ziadna teoria konca sveta nieje potvrdena , iba je teraz troska aktivnejsie slnko ale to je bezne take veci tu uz boli a aj budu v okoli zeme su meteority ale vzdy boli a aj budu , magneticke burky boli , su a aj budu ..
kalamity a vojny boli , su , a aj budu nerieste to , je to iba business
@romanzkrajinyx uz je vela pristrojov na iny pohon nez len na benzin a naftu ... ale zasa tie pristroje prevazaju auta ktore potrebuju naftu a benzin .. nasu generaciu uz caka nehorazne drahy benzin , ale ropa definitivne zmizne az cca za150 rokov
@matus123 nemam rad ekd niekto hovori a nema informacie nic proti ropa pri akutalnomdopyte je tu na 39 rokov ale musis ratat s tym ze dopyt eytremen rychlo rastie a o 5 rokov ma byt prekonany ropný vrchol...asi tak takto ti to poviem...nei som si istý ci sa deti mojej generácie dožijú ospelosti ropy je malo...a na co su tie tovje slavne pristroje? zemny plyn..ok uzbnavam ten tu mam e este na vyse 50 rokov...ale z toho nevyrobis plasty...ani lieky ani hnojiva...elektrika? detto co sa týka pohonu aut to tu s´´u veci ale jednoducho hnojiva nemama z coho vyrobit..a zbierat hovna kravam v nejakej mega tovarni je myslienka nemozna...
@romanzkrajinyx 39 rokov je blbost ... a k tomu ropa tu stale ostane , len je hrozne hlboko v ropnych vrtoch , takze to nikdo nechce tazit , kedze sa mu to neoplati vidis to moc katastroficky .... zacinaju sa vyrabat auta na plyn , elektriku , ano viem , najazdi to len 100 km a musis zas dobijat baterku , ale dnes sa ludstvo posuva hrozne rychlo , do zmiznutia ropy mame minimalne 100 rokov, minimalne .... to je dost na to , aby sa auta na elektriku a auta na plyn tak zdokonalili ze nikomu ziaden benizn chybat nebude .... nikdo ani nevie co ma NASA a "oblast 51" v hangaroch ... mozno uz existuje riesenie vsetcy vedeli ze ropa tu nebude na vzdy a preto si myslim ze sa do tedy vsetko nejak poriesi
USA vyraba lietadla ake svet este nevidel , a ked ich skusaju ludia hlasia policii ze videli UFO ... ked dokazu vyrobit lietadla neuveritelnych tvarov a velkosti , nechapem preco si myslis ze je to nemozne .. mozno sa objavi latka , co bude este lepsia nez ropa ..... existuju stovky projektov co hladaju lepsy sposob a setrnejsi k prirode nez je ropa .... vsetko sa poriesi ale ked myslis kazdeho nazor ... ja tu len pisem t co som pocul , videl a cital
@matus123 mas pravdu 39 rokov je blbost...je to este mnej lebo dopyt stupa..ale vela ludi ani NEVIE CO JE TO ROPNY VRCHOL! do 5 rokov je tu...ocakava sa okolo 2014-2015 to je ze je to max tazenie ropy..cekni wikipedia..po tomto vrchole sa 2-3 budu ceny ropy stupat pomlay ptom to pojde prudko hore.. » www.worldometers.info/cz/dam...
@matus123 to je najlahsie zit v predstave "to sa nejako poriesi" prepac mi to ale neporiesi..zacalis me neskoro...uz nemame cas..jedine co nas moze zachranit je zazrak v podobe noveho paliva...najlepsie a najucinejsie je urobit na zemi to sa robi vo vnutri slnka...to sa ale zial zatial nepodarilo..
@romanzkrajinyx hej , o tom ropnom vrchole viem .. je to krute ..
ludia skusaju rozne veci , ale , tak uvidime , mozno sa zachranime , mozno nie ... ale do teraz som nepochopil , preco sa nezacalo skor , z vyskumom ohladne noveho paliva , asi sa spoliehali ze dalsie generacie to vyriesia , budu to hlavicky .. ale aspon mensi vyskum na zaciatok spravit mohli ... ale tak co , ja dufam ze uz maju nieco vymislene a neriesim .... proste su to ich sracky ..... jak som hovoril , sme este moc primitivny neuveritelne ze na toto nikdo nemyslel .. je mi to divne ale tak , co uz ... hadam sa stane ocakavany "zazrak" a svet bude spaseny
ak si dobre spomínam tak okolo (v?) roku 2029 má okolo naše planéty preletieť kométa, ktorá sa za pár (myslím, že 4) rokov vráti a je tam určitá pravdepodobnosť zasiahnutia Zeme. Ak sa tak nestane ďaľšia nás čaká až v 22/23. storočí čiže je mi to prakticky jedno. Vtedy už budeme určite mať niečo čo tieto nebezpečné objekty vychýli z predpokladanej trajektórie. Ale skutočný koniec nastane až keď naše Slnko za 7 miliárd rokov skončí ako bieli trpaslík obklopený rozpínajúcou sa planetárnou hmlovinou, ktorá postupne pohltí všetky planéty a rozšíri sa na veľkosť celej slnečnej sústavy.
Sybila, múdra to žena. Bude nebude? Zatiaľ sa jej všetko vyplnilo uvidíme. Ale radšej by som prijala nejaký meteorit a za pár sekúnd by bol koniec. Ale čo už keď bude 3. sv. vojna človek si nevyberie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a za tím je, že je to koniec ÉRY
ale nie celého sveta.
ach jáj ....
ludia chcu byt prachaty ale kdo chce byt milionar ? nidko , kazdy chce byt miliardar a tak prisiel napad z rokom 2012 a zacali sa tocit filmy o roku 2012 , a pretoze ludska rasa je dost primitivna tak tomu uveril skoro kazdy a kazdy tie filmy pozeral , cize si ich veeela milionov ludi kupilo a za to maju autori prachy to je business zalozeny na ludskej blbosti
no , nahodou som nedavno pozeral jeden dokument , a hned prva veta bola : koniec sveta moze prist aj za 1 minutu aj v roku 2012 ziadna teoria konca sveta nieje potvrdena , iba je teraz troska aktivnejsie slnko ale to je bezne take veci tu uz boli a aj budu v okoli zeme su meteority ale vzdy boli a aj budu , magneticke burky boli , su a aj budu ..
kalamity a vojny boli , su , a aj budu nerieste to , je to iba business
PEACE AND LOVE !
Je rozdiel koniec svata a koniec ľudstva...
USA vyraba lietadla ake svet este nevidel , a ked ich skusaju ludia hlasia policii ze videli UFO ... ked dokazu vyrobit lietadla neuveritelnych tvarov a velkosti , nechapem preco si myslis ze je to nemozne .. mozno sa objavi latka , co bude este lepsia nez ropa ..... existuju stovky projektov co hladaju lepsy sposob a setrnejsi k prirode nez je ropa .... vsetko sa poriesi ale ked myslis kazdeho nazor ... ja tu len pisem t co som pocul , videl a cital
ludia skusaju rozne veci , ale , tak uvidime , mozno sa zachranime , mozno nie ... ale do teraz som nepochopil , preco sa nezacalo skor , z vyskumom ohladne noveho paliva , asi sa spoliehali ze dalsie generacie to vyriesia , budu to hlavicky .. ale aspon mensi vyskum na zaciatok spravit mohli ... ale tak co , ja dufam ze uz maju nieco vymislene a neriesim .... proste su to ich sracky ..... jak som hovoril , sme este moc primitivny neuveritelne ze na toto nikdo nemyslel .. je mi to divne ale tak , co uz ... hadam sa stane ocakavany "zazrak" a svet bude spaseny