Neviem prečo, mám potrebu napísať na začiatok svoj vek, je mi teda 20. Čítali ste niekto od neho jeho knihy, prípadne Tajomstvo alebo Sila?? Ak niekto áno, bol by som rád, ak by ste vyjadrili svoj názor. Knihu tajomstvo a sila som začal čítať už viacmenej
Samozrejme, ze je to realizovatelne. Ale len silnym clovekom, ktory na sebe pracuje, nie je lenivy rozmyslat, a je to sebakrititicky, uvedomely, atd. Velmi vela ludi si tento typ knih precita, paci sa im to, su celi nadseni a nadchnuti, povedia o tom 100 kamaratom. Velmi malo ludi si o 2 tyzdne po precitani nieco pamata. Este menej ludi svoj zivot zmeni.
nečítala som to, videla som ten film k tomu, kedže tú knihu sme mali doma ked som mala asi 12... ale viem o čo ide a verím tomu... teraz čítam Zasvätenie, je to možno niečo podobné, aj ked asi o dost zložitejšie... ale pozitívne myselnie určite funguje, a čím viac ludí, tým lepšie... lenže hovorit o tom je jedna vec, a naučit sa ovládat a správat sa podla toho zase druhá... ale tak mám 14, take času dost
BTW link na knihu...(ale ja ju mám v nejakom inom obale...?
ja som zacal vyhladavat knihy a filmy o pozitivnom mysleni asi pred dvoma rokmi, Tajomstvo sa mi zda byt az prilis mainstream, ale to bola prva vec co som videl a pomohla mi otvorit veci. uz som toho precital dost a myslim, ze ak niekto sa snazi veci zmenit tak tie knihy su skvele, lenze vela ludia precita povie ze to je blbost a ide dalej....inak odporucam film pokojny bojovnik alebo knihu, ktora je lepsia: Cesta pokojneho bojovnika..
Ja Tajomstvo poznám a snažím sa ho praktizovať najviac ako to len ide. Osobne som Tajomstvo nečítal, len videl. Môžem ti odporučiť sériu kníh Slepačia polievka pre dušu od Jacka Canfielda a Marka V. Hansena. Ja som čítal len prvé tri, tie základné, k ostatným som sa ešte ani nedostal. No ak je pravda, že si v dosť zlom období, tak Slepačia polievka pre dušu je to pravé pre teba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
BTW link na knihu...(ale ja ju mám v nejakom inom obale...?
» www.martinus.sk/?uItem=12787...