Ja s kamarátmi sme kempovali v Taliansku Boli sme v Sorrente alebo pri Sorrente v kempe, bolo tam super, nepamätám si však názov toho kempu..cestou do Talianska sme sa zastavili v Padove, Verone, Modene, Bologni, Florencii..potom sme šli do parčíku Nynfa a mestečka Norma. Z kempu sme šli na výlet na Amalfi a čo sa týka cesty späť tak Pompeje, Neapol, Rím a Pisa...výborný výlet to bol, v kempe sme boli cca 2 týždne
@zajacVhlave pred dvoma rokmi sme kempovali v Riccione kemp Fontanelle bolo perfektne v tých stanoch je cez deň 40°C (bez srandy) ale ak tam idete partia mladých a je vám jedno kde spíte perfektné miesto chodila som sa tam iba ráno o 5 vyspať na 3 hodinky a potom na pláž more krásne čisté super miestečko na zábavu aj relax a stany sú náhodou veľmi čisté a osrpchách ani nehovorím čistejšie Wc som ešte nevidela pomaly každú hodinu sú tam Talianky a drhnú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov