Prosím Vás, potrebujem pomoc. Idú mi dať strojček a zaujímalo by ma, či to bolí. Zajtra idem na separáciu a nemám tušenia čo to vôbec je, nie to ešte či to bude bolieť.
keď mi ho nasadila tak vôbec žiadna bolesť..potom až večer.. a potom nejaké 2-3 dni ma to bolelo ale to len cítiš že sa ti rovnajú zuby a budeš pekná ale dá sa to zvládnuť, neni to bolesť že by si plakala od bolesti alebo tak
Separácia sú také malé gumičky, ktoré ti dajú medzi zuby - aby sa ti spravili medzery. A bolí to, ale dá sa to prežiť. Najhoršie je, že ťa to bude bolieť celý čas čo ho budeš nosiť, ale zvykneš si
ja som strasne neznasala ten tlak a mala som chut si ten strojcek vyrvat z huby, tak mi to vadilo ale po case to preslo a potom ked mi ho dali dole som prave mala cudny pocit z toho ze ho mam dole
nebolí,len mne keď dávali strojček tak mi trhali aj dva trvalé zuby :/ ani to nebolelo,ale taký nepríjemný pocit..a na ďalšie dni asi nebudeš môcť normálne jesť ja som si trhala napr rožky na kusy ako dôchodca
Ako je už vyššie spomínané, keď ti to dáva tak to nebolí vôbec...len potom večer a na druhý deň plus ďalšie dni. Nebudeš môcť napríklad jesť bagetu, lebo ťa budú bolieť zuby Potom keď ti tam s tým bude niečo robiť bude to na ďalšie dni bolieť.
Ja som ho mala mať asi 10 mesiacov ale vlieklo sa to rok a pol...od vtedy neverím zubárom Bola som vtedy veľmi nasratá...mala som asi 13...ale keď ti to dajú konečne z úst dole...taký oslobodzujúci pocit...
Noo tak ja som teraz prišla od zubára a dával mi strojček ... vôbec ma to nebolí ani nebolelo ked mi to dával .... ani neviem že ho mám a normálne som si dala obed a nevadilo mi to pri jedení Vždy si ho obchádzam jazykom ... Je to supér
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Božé táto téma tu bola xykrát.
Nerobte z toho vedu,trocha to bude bolieť a potom bude fájn.
Ti to pomože,keď ti tu niekto napíše ako strašne ho to bolelo? ...
potom je to uz OK
Ja som ho mala mať asi 10 mesiacov ale vlieklo sa to rok a pol...od vtedy neverím zubárom Bola som vtedy veľmi nasratá...mala som asi 13...ale keď ti to dajú konečne z úst dole...taký oslobodzujúci pocit...
Ale potom budeš mať pekné zuby
ak to tak chcú rodičia, nech si to najprv vyskúšajú sami..........