poznám to, nebola som, ale kamarát tam bol, a pochvaloval si to. Tam s ostatnými nosili dáke kamene a tak, baby tam varili. Spali tuším v stanoch. Viac neviem, som mala ísť aj ja, ale to nie je nič pre mňa myslím
Na Katarinke som uz bol par rokov dozadu v lete... je tam pekne a pohoda akurat sa tam vtedy moc dobrovolnickych cinnosti nekonalo mali asi celozavodnu dovolenku ale ako vylet je to fajn miesto... a nezabudni si nieco na opekanie je tam ohnisko
ja som tam bola a je to tam super , fakt odporucam ked chce niekto vypnut a nachvilu najst nieco ine , aj ked katka je zalezitost na dlhsie ako jeden tabor , spolocenstvo je super vec ... dobrovolnicka cinnost sa tam kona / ked sa nemylim / cely jul a august
Ja som počula, že v poslednej dobe je tam dosť prihlasovaných ľudí- Tí čo ste tam šli- kedy približne ste sa tam prihlasovali resp. posielali tie prihlášky čo sú na nete?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.katarinka.sk/sk/pridaj-sa-k-...
alebo prídite na DOD 5.7. na Katarínku.