Prosím Vás viete mi niekto poradiť či je výhodnejšie ísť študovať na VŠ kombináciu literatúra a filozofia alebo sa radšej manažment, verejnú správu alebo sociálnu prácu ? Ak máte nejaké skúsenosti s týmito odbormi alebo uplatnením po ukončení školy, daj
Pozri ja viem že na zdravotku nepôjdem a tak isto ani študovať matiku alebo informatiku takže to vypadáva. O biednych výhliadkach na uplatnenie som už počula zaujíma ma názor niekoho kto to študuje prípadné má vyštudované a to ako je na tom.
manažment je fajn pokiaľ je na serióznej ekonomickej môže byť EF UMB, TU KE, EUBA, české- čo by si po skončení bola Ing....ale je kopec manažmentov aj na električkových školách, verejná správa je tiež fajn...ale záleží od toho, čo ťa najviac baví
@nat223 vyber si to čo ta bavi, ale filozofiu urcite nie teda pokial si fakt neni do toho zžratá ale nemyslím tak, že ťa baví Noska na gymplii ale tak váne že sa o to zaujímaš a vies chápať súvislostiam, kt. vôbec nedávajú zmysel- ver mám s tým skúsenosť....a verejná správa a soc. práca...no ja ti neviem veď to už dnes študuje skoro každý a dá sa to študovať takmer všade...ja by som ti radila manažment-ak ti nerobí problém ekonomika príp. matika
Vyber si ľudí, ktorých využiješ. V prvom rade potrebuješ v dnešnom svete kontakty a nie školu. Ak ich nemáš tak si v peknej....a môžeš mať aj 8 titulov. Zamyslela si sa, prečo majú všetci na sociálnych sieťach toľko priateľov? Pretože je to biznis. Potrebuješ kontakty a nie školu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Aaaa vlastne mám pocit, že trolluješ, lebo v osemnástich by človek mal asi toľkoto tušiť o svete.
Manažment je napr. super!