Ahojte mám 14 rokov a neviem kam by som mal ist na strednú školu rozmyšlal som nad elektrotechnickou ale tam ide každy preto potrebujem poradit či nemáte niaku lepšiu školu (každý mi hovori chod na tú školu čo ta baví) ale ja neviem na akú prosim poradte
neodporucal by som ti ist na gymnazium. skola bez zmyslu viacmenej pokial nechces ist jednoznacne na vysoku. ta elektrotexnicka je nahodou fajn volba : ) mas realnu sancu po skonceni ze sa aj zamestnas. a mozes ist na vysoku hocikde. dneska to je jedno jaku mas skolu viacmenej vsade ta zoberu : ) urcite bud stredne odborne skoly, obchodne akademie. nechod na ucilistia ani gymnazia
Alebo choď ku školskému poradcovi alebo k psychologičke...Tam ti dá vyplniť nejaký dotazník a podla toho ti povie kam asi približne ísť...Ale je to len na tebe
tak poviem ti to takto, strednu si vyber podla toho co chces robit po nej
co mozes robit po strednej ?
ak budes v niecom sikovny (elektrotechnik, kuchar... atd. ) tak si pracu najdes a nemusis na vysku pojdes hned makat, ale vyplata asi nebude nic moc aj ked to je vseobecne na slovensku, len ak by si bol fakt borec v niecom alebo vycestujes a tak...
ak chces ist na vysku, tak tam musis premyslat tak ze nie z kazdej strednej sa da ist na kazdu vysku, z hotelovky isto nezvladnes technicku vysku, alebo z nejakej ekonomickej tiez na technicku velmo nemozes, na druhu stranu z elektrotechnickej na ekonomicku vysku tiez asi nie... ale su aj ekvivalenty, napr. na lingvisticku skolu mozes ist skoro z kazdej ak ti idu jazyky, z gymanzia mas potom tiez velky vyber takmer vsetko by som povedal.
napr. ja mam strednu skolu elektrotechnicku a chodim na lingvisticku vysoku skolu
takze si pekne sadni na prdel kukni na nete stredne (mozno aj vysoke skoly) a rozhodni sa dopredu aby si potom nelutoval ci tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
co mozes robit po strednej ?
ak budes v niecom sikovny (elektrotechnik, kuchar... atd. ) tak si pracu najdes a nemusis na vysku pojdes hned makat, ale vyplata asi nebude nic moc aj ked to je vseobecne na slovensku, len ak by si bol fakt borec v niecom alebo vycestujes a tak...
ak chces ist na vysku, tak tam musis premyslat tak ze nie z kazdej strednej sa da ist na kazdu vysku, z hotelovky isto nezvladnes technicku vysku, alebo z nejakej ekonomickej tiez na technicku velmo nemozes, na druhu stranu z elektrotechnickej na ekonomicku vysku tiez asi nie... ale su aj ekvivalenty, napr. na lingvisticku skolu mozes ist skoro z kazdej ak ti idu jazyky, z gymanzia mas potom tiez velky vyber takmer vsetko by som povedal.
napr. ja mam strednu skolu elektrotechnicku a chodim na lingvisticku vysoku skolu
takze si pekne sadni na prdel kukni na nete stredne (mozno aj vysoke skoly) a rozhodni sa dopredu aby si potom nelutoval ci tak