Zdravím Vás,
posledné dni mám takú dilemu, kedže sa mi blíži termín do ktorého je potrebné podať prihlášky na VŠ a ja stále neviem kam ísť. Chcel by som robiť niečo s PC grafikou (tvorba webov, loga atd) kedže už pár rokov predávam po roznych zahraničnýc
radšej zaplať, alebo si daj rok free a niečo zarobíš grafike a tímto veciam sa môžeš venovať aj doma a nepotrebuješ nato neviem čo a na druhej strane ak by si mal byť na nejakej VŠ, kde ťa to nebude baviť tak to moc veľký význam nemá
nechapem naco ti je VS pri tomto ...
ved tak casto sa skor checkuje portfolium pri uchadzani o pracu (asi tak ako webdesigneri) ... nevymyslaj a chod si hladat pracu ak mas referencie zo sutazi a nejake ukazky toho co si predal
Ano, je pravda, že by som mohol ísť robiť, ale stále ma to ťahá na výšku. Neviem, možno robím chybu ale chcem to skúsiť
Aký máte názor na univerzitu Tomáša Baťu? » www.utb.cz/fmk/o-fakulte/p...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ved tak casto sa skor checkuje portfolium pri uchadzani o pracu (asi tak ako webdesigneri) ... nevymyslaj a chod si hladat pracu ak mas referencie zo sutazi a nejake ukazky toho co si predal
Aký máte názor na univerzitu Tomáša Baťu? » www.utb.cz/fmk/o-fakulte/p...