Jedna profesorka mi chce dat za primer znamok 1,7 trojku!!!!!!!!!
ja ju neznasam a aasi aj ona mna.....pisali sme dve dolezite pisomky z ktorych mam 1 a 3.....to je podla mna dvojka...dalej tam mam asi styri jednotky a tri dvojky a dve trojky...a ona mi chce dat trojku!!!!na zajtra sa mam naucit pol A4 plynulo rozpravat
Nie nenahnevalo by ma to. Ako sa spravas na hodinach? Robis si domace ulohy? Si na hodianch aktivna? Teraz si rychlo vymyslis, ze ano, ale to co vsetko robis tak to sa ti zhodnoti v znamkach.
ja s tym problem nemam. na niektorych predmetoch som az moc dobre hodnoteny, co by som si ani nezasluzil .... ale co mozem chciet? ked sa pripravujem robim si vsetko co mam a nevrusujem prost nerises.
a nespravodlivosti je na svete vela a vzdy bude. ty jej musis len ukzat, ze si dobra a mas na to
na jej hodinach sa neda byt pri vedomi!je to taka stara senilna krava....obdivujem kazdeho kdo dokaze davat pozor vjac ako 10 min co zatial nikdo na nasej skole nedokazal!!!a aktivita???ty sa prihlasis ze chces nieco povedat a ona to rovno povje za teba..aktivita jeu nej to ked nevyrusujes.....a to sa nedakedze kazdy bud spi alebo sere na nu...a vyrusovanie je aj to ked otocis tvar na kamosa....
Náhodou Kaško má pravdu. Ja tiež nevyrušujem a na vysvedčení budem mať 3 trojky čo je pre mna nevídaný úspech Nehovorím že máš čušať alebo čo. Ale stále byť aspon o máličko lepšia a menej vystrájať ako ľudia naokolo. A po hodine odchádzať z učebne posledný. Ja si občas pekne pokecám z učiteľkov matiky o tom akých mám zlých spolužiakov l :p
uz soms a s tym nejako zmierila a na to vyrusovanie!pri nej sa vyrusivat neda je nas v triedeiba polda cize tak 11 a kazdi sedime sam v lavici .....tak sa velmi vyrusovat neda a ja sa fakt snazim....a podla mna som s kamoskou asi jedina co sa aspon snazime nevyrusovat ....a je to mozno aj videit kedze v nasej triede je taaaak vela debilov...kt stale vyrusuju niekedy si pripadam jak v zoo ...alebo polepsovni....alebo na odvikacej kure..sme proste retardovana trieda...a nejako som sa moc rozpisal do riti..uz koncim.
ee Matus v radiu nie ale bola mi priana jedna pesnicka od lienky a volako dbabrali moj nick tak som im tam napisal aby to napravili a zaroven som aj pozdravil rozne osoby
sama si si odpovedala...je to senilna deva stavaju sa aj horsie veci, a toto je aj tak len polrok, to ti moze byt tak strasne jedno...proste to neries, na kazdej skole je minimalne polovica takych profesorov, aj ovela horsich...musis jej dokazat ze si tu dvojku zasluzis, nic viac...
zato ja mám profku, u ktorej aj keby si mal neviem koľko jednotiek a TROJKU, tak už neuvažuje o 1. lebo jednotkár nemáva trojky. chápete? systém tststs
Ja mam zase na vysvecku jednu 4 z neminy (solovu, inak mam same 1 a 2, mozno jednu 3 z M, ale skor nie) a to som tam mala 2,3,3 a 3/4. A hadala som sa s nou o tom vyse pol hodiny a povedala mi, ze ona znamky nebere do uvahy. Ale aj tak si urcite nemyslim, ze som z toho na 4.
Ale neriesim ju, aj ked nehovorim, ze by som ju najradsej nezabila. Ale sak nech si spravi radost, aj taki musia byt a naco sa budem nad takymi rozculovat...
nie nema ona dava nasvoje starecke pocity a nakoniec mi dala 2 ale pekne mi prehovorila do duse jak to ona nazvala:d ze jej to je jedno ale ja budem mat problemy v druhom polroku:d ze sa mam uryxlene doucit vsetko co nevjem lebo sa mi to vypomsti:d uz sa na tu pomstu tesim
Znamky neries, ja som bol najhorsi v triede, a teraz som na vyske a dari sa mi. Stredna skola je aj tak len o biflovani, bo mame na picu skolsky system...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja s tym problem nemam. na niektorych predmetoch som az moc dobre hodnoteny, co by som si ani nezasluzil .... ale co mozem chciet? ked sa pripravujem robim si vsetko co mam a nevrusujem prost nerises.
a nespravodlivosti je na svete vela a vzdy bude. ty jej musis len ukzat, ze si dobra a mas na to
neboj prides na vysku tu je iny system hodotenia,na kt.mozno tiez budes nadavat
ale zas keby si beres priklad z uuuuzastneho kaska tak je setko inak
Pozn.: Mnohí profesori neberú priemer známok.. ten si ani pocitat nemusis
Matus33 som kasko nie kaško ale vzdy lepsie ako krasko to uznam
mna este nikdo nepozdravoval a vlasten pred rokom..ale to bolo davno: disappointed:
Ale neriesim ju, aj ked nehovorim, ze by som ju najradsej nezabila. Ale sak nech si spravi radost, aj taki musia byt a naco sa budem nad takymi rozculovat...
lebo aj ja som mala priemer 1.8 a na percenta mi to vyslo na 3..vsak co...
SPRAVODLIVOST NASADLA NA K***T A ISLA DO P***
tak povedz na to volaco,ved je to cista pravda...