ja nosím pánske hodinky a nepríde mi to zvláštne, chcela som také s tým kovovým uzatváraním a remienkom a dámske také boli všetky príliš vyčačkané, tak som si kúpila pánske s čiernym ciferníkom a striebornými číslami a remienok som si nechala zmenšiť u hodinára. Nič na tom nevidím zlé. Príde mi to skorej také unisex, keď som si to prispôsobila na moju ruku.
Nosím staré hodinky po mojom starom otcovi a som do nich zaľúbená. Neviem si predstaviť žeby som ich cez deň nemala na ruke. Takže podľa mňa je to úplne normálne, dokonca sa mi to páči.
tak ted dievča má nosiť len dievčenské, viz ružové alebo prečačkané zlaté? a neviem... pokial tie hodinky nie sú nejak velmi velke aby to na ženskej rúčke nevyzeralo divno tak sú viac menej unisex
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
By the way... rolexky sú len pánske? -.-
Ale ked su jej tak nie , baby mozu nosit vsetko chalanske a nevyzera to az tak blbo
a čo ja viem,, ak sú pekné.. mne by už nebolo ani divné, kebyže mama nosí pánsku mikinu alebo čo
Ja si myslím, že to nie je zvláštne. A aj moja sestra nosí drahšie pánske hodinky.
2. mám malinké zápästie, aj dámske sú mi veľké, ja by som nemohla
3. nič zvláštne na tom nevidím