No...mám 16... som už na strednej a hrozne som sa bála prechodu na inu školu...ale zvládla som to v pohode...mám priateľa, s ktorým sme každý deň....a mám pár kamarátiek v triede ale nechodíme spolu von...iba s jednou si tak celkom dobre rozumiem...moji r
zabavit sa vies aj bez diskotek a najebavania sa s 16rocnymi picami.
tak zi dalej ako zijes, priroda je super a nevidim dovod na chodenie na diskoteky ak ta to nebavi. a netusim ako ti mozu robit nervy, ked sa o tom bavia, ved to mas na haku, ni ?
ja som bola prvykrat na diskoteke v 18tich a odvtedy par krat a tiez ma to velmi nebavi
podla mna mas ovela lepsie zaluby, viac na urovni ako tvoji spominani rovesnici
praveze si uplne rozumna, ako keby bola diskoteka jediny druh zabavy (ach) tato spolocnost je poste vadna, hlavne sa nou nenechaj strhnut, lebo vidim, ze si na tej dobrej ceste
aach je to už trápne ..som divná keď nepijem ? som divná keď nefajčím ? som divná keď som nemala ešte frajera ? (pretože viete ja sa nechcem kurviť) tak som divná ?
tiež ma diskotéky dáko nikdy nebavili no o tom že máš 16 a máš si užívať má sestra pravdu.. ten vek som presedel doma (teraz to lutujem) teraz mám 19 a už ani kebyže chcem íst niekam na disku neni ským pretože každý sa už správa pomaly ako tatko..
nikto ta nenuti a tie kamaratky nemaju o com rozpravat asi, len o svojich piatkovych zazitkoch, popocuvaj jednym uchom dnu a druhym von a rob co ta bavi
@10 ano veď si budem užívať ale určite nie na diskotékach...keď tak, ma ot možno chytí neskôr...možno keď budem staršia, budem mať auto tak pôjdem dakde na chatu s priateľmi a moťno pôjdeme na diskoteku...no teraz ma to nejako neťahá...
@melesia nič si z toho nerob, čo by som dal za to mať takých ľudí, ako si ty v mojom okolí, všetci by len po diskotékach chodili, no mňa skôr láka les, hory, turistika a celkovo príroda, akože idem s nimi raz za čas von, no moc ma to nebaví - hukot, smrad a preplnené priestory, no
však to je v pohode, každého baví niečo iné... taktiež sa niekedy nemusím ísť kdesi naj* alebo pozerať sa na naj* k* kdesi v bare ale radšej v kľude kdesi pokecám, posedím a nič mi nechýba... pokiaľ by som sa mal strať o pod. blbosti tak neviem, kde by som skončil, normálne povedz, že ťa to nebaví, nemáš náladu tam ísť, choď niekde s priateľom a vyriešené...keď už ti to tak strašne tie úbožiačky dávajú najavo tak skôr ti ešte niečo závidia haha
@melesia Ja som na tom podobne. Mám 17 rokov a ešte som ani raz nebola na diskotéke, netúžim po tom a ani by som nešla. Nefajčím, nepijem a tancovať ma veľmi nebaví, pretože to ani neviem. Určite normálna si, zbytočná otázka
prečo by to malo byť divné? tak proste ťa nebaví opíjať sa a chodiť na diskotéky nepovedala by si, ale poznám zopár takých ľudí ako si ty nie si jediná na svete, ak ti ide o to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
zabavit sa vies aj bez diskotek a najebavania sa s 16rocnymi picami.
tak zi dalej ako zijes, priroda je super a nevidim dovod na chodenie na diskoteky ak ta to nebavi. a netusim ako ti mozu robit nervy, ked sa o tom bavia, ved to mas na haku, ni ?
podla mna mas ovela lepsie zaluby, viac na urovni ako tvoji spominani rovesnici
praveze si uplne rozumna, ako keby bola diskoteka jediny druh zabavy (ach) tato spolocnost je poste vadna, hlavne sa nou nenechaj strhnut, lebo vidim, ze si na tej dobrej ceste
nikto ta nenuti a tie kamaratky nemaju o com rozpravat asi, len o svojich piatkovych zazitkoch, popocuvaj jednym uchom dnu a druhym von a rob co ta bavi
zijeme (vraj) v slobodnej dobe
vcera som tam mohol ist s jednou drbkou za istym ucelom a mal som v pici a siel som na pivo a na fajne SKA
a ako sa neskor ukazalo,bola to velmi dobra volba
najdi si take, s ktorymi budes mat rovnake zaluby, nech sa nemusis rozculovat
nechápem čo od nás čakáš... pochvalu, že aká si vyspelá oproti tvojím spolužiakom?
antifunebracka