Je možné prestúpiť z jednej lekárskej fakulty na inú ?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či je možné prestúpiť z jednej lekárskej fakulty na inú ( z MT do KE ) po zimnom semestri , v prípade, že ho normálne ukončím, teda budem mať príslúšný počet kreditov. Ďakujem
myslím, že s tým prestupom by nemal byť problém, zbehni na ŠO, tam ti viac povedia, inak tiež som prvák v MT na medicíne a tak trosku ma zaujíma prečo si sa rozhodla prestúpiť do KE, je tam vraj veeľmi zly pristup profesorov k študentom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nie, myslim medicinu v KE
nemali zmluvu s nemocnicou, ale uz je podpisana
prestupili po semestri, alebo az po ukončeni ročnika?
@3kurt21 Lebo na LF v MT mi študuje sestra a min. v prvom a v druhom ročníku by som sa s ňou vymenila aj 3-krát
proste by som tam nesla
s telami na pitvy maju problem aj na inych fakultach
ak sa len snazis najst dovody preco tam ist, ja ti ich neberiem...v podstate ma to nezaujma len vyjadrujem nazor, ze ja by som nesla
ja tu neriesim dovody pre a proti, len som reagovala na tvoj predchadzajuci koment
myslím, že s tým prestupom by nemal byť problém, zbehni na ŠO, tam ti viac povedia, inak tiež som prvák v MT na medicíne a tak trosku ma zaujíma prečo si sa rozhodla prestúpiť do KE, je tam vraj veeľmi zly pristup profesorov k študentom