turečtina? to ti bude na kerú máriu? aby si mohla pozerať šehrezádu v originál znení? jednoznačne španielčina. je pekná, relatívne ľahká a hlavne VYUŽITEĽNÁ.
na co chces tu turectinu? pokial len tak lebo nevies co so sebou tak jeb na to a chod na spaninu. pokial ta k takemu atypickemu jazyku nieco naozaj silno taha tak by si sa nepytala (sama som este mladsia zacala s obdobnou hatlaninou)
turectinu. vies, stale hovorili ucte sa anglictinu ucte sa anglictinu,,,co hovoria teraz? po anglicky vie kazdy debil...uc sa nieco ine...a zachvilu bude vediet aj po spanielsky vela ludi. nauc sa turectinu a tie reakcie prijebane ze chces s tym pozerat seherezadu alebo co ja viem co si nevsimaj.
a vôbec, ignoruj logické argumenty o využiteľnosti toho ktorého jazyka, aby si mala niečo, čím sa budeš líšiť. lebo presne to je to, o čo ľuďom ide, keď sa učia cudzí jazyk...
a čo že po anglicky vie každý debil? asi je to nutné, aby si sa dohovorila všade... bože...
keď už chceš niečo originálne a s potenciálom, že to využiješ, tak sa uč po japonsky. japoncov všade jak nasratých, takže si aspoň zvýšiš kredit
Tak anglictinu uz celkom viem, a budem mat teraz v skole aj franinu a tieto jazyky vyuzijem urcite beznejsie ako turectinu ale neviem, chcem sa naucit dajaky iny jazyk, nie taky bezny co sa ludia chcu ucit.
španielčinu.....ale ja by som sa na tvojom mieste naucila nieco co sa ti zide ....tak by som sa lepsie doucila anglinu alebo sa naucila neminu..alebo zacala by som aj s franinou odznovu...ale je to na tebe
španielčinu..ale si ju dotiahni aspoň do štátnic, aj keď ja mám 10 rokov angličtiny so štátnicami, a myslím, že je fajn vedieť jeden cudzí jazyk úplne najskôr a až potom sa učiť ďalšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ten avatar tu budeš mať do smrti.
@mirka7 ale ved nieč zele ti neukazuje :o
a vôbec, ignoruj logické argumenty o využiteľnosti toho ktorého jazyka, aby si mala niečo, čím sa budeš líšiť. lebo presne to je to, o čo ľuďom ide, keď sa učia cudzí jazyk...
a čo že po anglicky vie každý debil? asi je to nutné, aby si sa dohovorila všade... bože...
keď už chceš niečo originálne a s potenciálom, že to využiješ, tak sa uč po japonsky. japoncov všade jak nasratých, takže si aspoň zvýšiš kredit