Myslim na stredoskolsky intrak. Viem ze to zväčša závisí od konkretneho internatu ale ja sa pytam ako je to na tom vašom. Mozete cez den chodit von neobmedzene alebo ked pridete na intrak mozete odist az rano? O kolkej mate ,vecierku,? Mozete si doniest n
Na internátoch, na ktorých som býval ja, to bolo dosť prísne...
Večierky som mal dosť skoro, dalo sa to ale nejako prešpekulovať...
S návštevami neviem, raz som si chcel doviesť na internát frajerku, spýtal som sa na to hlavného vychovávateľa a poradil mi len to, že ked prídem, mám vychovávateľke, ktorá bude mať dozor, doniesť fľašu vína...
@linn bola som mesiac na intráku pri stavebnej a hej normálne večierka bola do 19:00 a potom od druhého ročníka s povolením rodiča sa mohli vypýtať do 21:00 ... no a spolužiačky mám na angely meriči intráku a tam môžu byť prvý polrok do piatej a druhý do ôsmej čo nechápem vôbec ale viem že keď sú s rodičmi môžu byť do 22:00
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Večierky som mal dosť skoro, dalo sa to ale nejako prešpekulovať...
S návštevami neviem, raz som si chcel doviesť na internát frajerku, spýtal som sa na to hlavného vychovávateľa a poradil mi len to, že ked prídem, mám vychovávateľke, ktorá bude mať dozor, doniesť fľašu vína...