vrrrr otras niečo, mali sme asi týždeň a pol pred imatrikulou, kt. sme ako druhaci pripravovali...všetko dovtedy bolo O.K. až na to, že 2.B vymyslela, že nechcú našu tému a zmenia ju....dobre, nejako sme to vyriešili s háadkami a nadávkami ale po skonče
no treba povedat ze upratat treba tak by som to tak zle nebral...no unas to bolo podobne pretoze
nasa trieda nedokazala ziadnu ulohu vimysliet tak to ostalo na gymnaziu dokonca jedna poverena spoluziacka nevedela odmoderovat odovzdanie imatrikulacneho papieru tak to odmoderovala kamoska no to moderovanie by som aj ja zvladol ale som nebol povereni....
hancaaaa jaj boze nemries ked ja som to zvladla(a to vraj vyzeralo ze sa psychicky zrutim) ale zas je pravda ze ta vyzdoba bola posledna kvapka vzhladom na to ze ani pri nacviku nemohla byt ani jedna nasa rekvizita na ich strane a este treba podotknut ze sa rozhodli zmenit temu tyzden pred imatrikulackou a este s tym ze dana osoba dost klamala ale my vieme to je hlavne a hlavne je ze my(teda 2.a,2.c 2.sa 2.sb)sme boli vynikajuci a becraki boli slaby odvar z odvaru z nas
a este k tej triednej ako som sa ozvala prva ked sa ma na to spytala a som bola urpimna a pridali sa potom dalsi a ta profka na mne celu hodinu sedela disappointed:nie doslovne) uvidime ako zajtra
a MATIAS1 oni to vedeli len to pre nich zrejme nebolo take zaujimave to ze treba upratat kazdemu dojde a mimochodom profka to zopakovala asi 5 krat uz na mieste a na poradach sa to hovorilo niekolko krat
no ehm upratovania po imatrikulaciach som sa ani ja nezucastnil - teda oficialne ano Nie ze by sa mi nechcelo, ale som bol tak najebany, ze som isiel este do mesta a z mesta domov a aj som zabudol, ze som tam mal ostat... Naststie tiez najebany kamarat, povedal triednej, ze ano jeho som tu videl. takze som tam "bol"
no...pamatam si, jak to dopadlo, ked sme imatrikuly chystali minuly rok my...program sa menil asi 10min pred zaciatkom a riaditel nam zrusil diskoteku...tak sme to za hodku zabalili...vacsina sa odsrala dom, a my sme museli ostat upratovat..hroza...sa tesim na stuzkovu...
To tak vzdy byva ze vacsinou sa vsetci na upratovanie vykaslu. A my sa dokazeme na niecom tazko dohodnut ako len trieda a s beckarmi to uz toboz. A mali ste sa teda vykaslat na to aj vy, sak preco by oni nic nemohli spravit a vy vsetko. Ale inak je to tak aj u nas v triede ked nieco organizujeme, tak vzdy sa vacsina len skvele zabava a upratuju chudatka vzdy ti isti.
my sme mali ubohu imatrikulaciu (chodim na HA OB v kezmarku) dokopy sme nic nerobili len pocuvali nudne prejavy riaditelky, primatora, tretiakov.... a potom sme isli domu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nasa trieda nedokazala ziadnu ulohu vimysliet tak to ostalo na gymnaziu dokonca jedna poverena spoluziacka nevedela odmoderovat odovzdanie imatrikulacneho papieru tak to odmoderovala kamoska no to moderovanie by som aj ja zvladol ale som nebol povereni....
Btw som bol vlstne na 2 miestach naraz