@petruskask V oboch prípadoch ide o vlajkové lode týchto značiek. Vo všeobecnosti platí, že telefón si vyberaj podľa toho na čo ho chceš najviac používať. Desire má výhodu, že tento model sa vyrába aj ako HD a Z. Čiže, pokiaľ chceš mať kvalitnejšie fotky, lepší displej, prepracovanejšie správy, organizér a prepojené sociálne siete, odporúčam Desire. Galaxy je však vo všeobecnosti komplexnejší, mierne vybavenejší, má o kúsok väčší displej aj keď pri rovnakom rozlíšení ako HTC. Podporuje veľké množstvo formátov videa a má vstavaná 8GB pamäť, čo ja považujem za nevýhodu, oproti HTC, ktoré má ešte aj mierne vyššiu pamäť RAM.
Ja osobne som sa rozhodol pre HTC, ale nie Desire. Vybral som si Wildfire a som úplne spokojný. Pokladal som za zbytočnosť dávať 2x toľko za Desire...
@facska neviem, neviem...ja by som rozmýšlaľ nad galaxy s, milestone a hd2 kde sa dá dať android...x10 by som nebral kvôli starému androidu, ja by som jej skôr poradil nech sa poobzerá ešte po iných smartfónoch.
a vlajková loď htc je skôr hd2 (ak si uživatel vie spraviť dualboot )
@facska Neviem ja mám Samsungom i8910 HD a ten má 3,7" AMOLED a je super. Galaxy S má ešte väčší a lepší a z porovnávacích videí sa mi zdalo, že je najlepší.
@vanellus To je síce pravda, že má väčší displej ako i8910 HD. Tiež je pravda, že aj lepší, ale písať, že lepší v dnešnej dobe nenájdeš nieje správne. Len na základe toho som reagoval a preto som ti uviedol hneď dva príklady. Inak ten displej je naozaj kvalitný
@vanellus a htc hd 2 má čo ? Lg ani samsung by som nebral ani zadarmo...jediný samsung čo sa vyrovná SE, HTC či Apple je Galaxy s...ale, len vyrovná...
@facska prečo by mal byť desire vlajkovou loďou ? o tom silne pochybujem...a iCrap 4 určite nemá lepší display ako desire, len zbytočne predražená značková americká tehla...okrem apps tam niej e nič dobré, teda, nič čo by predbehlo android.
@rainbowwarrior Pretože je to technicky najvybavenejší telefón od HTC. Ale neplánujem sa tu naťahovať za slovíčka. Kludne tvrď, že to je HD2, ale podľa mňa je zbytočné dávať naň dualboot. Keď môžeš rovno kúpiť Desire.
K tomu iPhone-u. Nikde som sa nevyjadroval k telefónu, softvéru a ani k cene. Len som napísal, že má lepší displej ako GALAXY S a za tým si stojím. Ale keď už si začal, asi ťa sklamem, ale iPhone 4 má lepší displej ako HTC Desire.
ja som mal posledne 2 mesiace HTC DHD, teraz mam Samsung Galaxy S. Nemyslim si, ze je to len silou zvyku, ale HTC mi pride 100x lepsi telefon. Ma inteligentnu predikciu textu s tvorbou vlastneho slovnika, lepsie riesenu softverovu klavesnicu, sirsie moznosti nastavenia mailov (frekvencia stahovania, velkost stahovanej posty), lepsia synchronizacia s MS Outlook, lepsie integrovane socialne siete,...Zatial jedine plus Samsungu vidim v tom, ze je podstatne lahsi. Ale inak je tento duel pre mna jasna volba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja osobne som sa rozhodol pre HTC, ale nie Desire. Vybral som si Wildfire a som úplne spokojný. Pokladal som za zbytočnosť dávať 2x toľko za Desire...
a vlajková loď htc je skôr hd2 (ak si uživatel vie spraviť dualboot )
@facska prečo by mal byť desire vlajkovou loďou ? o tom silne pochybujem...a iCrap 4 určite nemá lepší display ako desire, len zbytočne predražená značková americká tehla...okrem apps tam niej e nič dobré, teda, nič čo by predbehlo android.
K tomu iPhone-u. Nikde som sa nevyjadroval k telefónu, softvéru a ani k cene. Len som napísal, že má lepší displej ako GALAXY S a za tým si stojím. Ale keď už si začal, asi ťa sklamem, ale iPhone 4 má lepší displej ako HTC Desire.