Okolo seba mám skoro stále ľudí vo veku 14-15 rokov a zaráža ma že hlavne dievčatá v tomto veku (chalani dosť pomenej) fajčia,chlastajú a najviac ma berie že chodia s chalanmi vo vekovom priemere okolo 23 rokov. Okej možno mi poviete že aaa veď keď sa ľúb
tak babam sa pacia starsi chlapi, ale hento uz neni normalne.. ako ok, mozem ho vidiet na ulici, povedat si: "fuuuu, ten je sexy" ale nejaky vztah by som s nimi nikdy nechcela.. a tiez ma srali vsetci ludia okolo, co sa bez chlastu ani nevedeli spolu porozpravat, potom jedine o com boli oslavy bolo najebat sa.. nemam to rada, ani nevedia co si teraz sposobuju.. najlepsie je byt na tom zavisly v mladom veku a v dospelosti sa uz nemoct dostat spat..
ale tak, debili sa preriedia sami (alebo opiti vodici preriedia druhych, ze)
Už 2 roky a 9 mesicov som s babou, ktorá je odo mňa o 8 rokov mladšia. Zo začiatku som mal tiež predsudky kvôli veku, ale teraz na tom nevidím nič zlé. Čo sa týka alkoholu a cigariet. Kým za to nebudú exemplárne tresty či už pre predajcov, alebo rodičov detí, tak sa nič nezmení.
Najtrápnejšie je to, keď to niekto rieši.. Neskutočné klišé to už je, fakt.
A vieš čo? Podľa mňa tým ľuďom len závidíš a chcel by si medzi nich zapadnúť, lebo ak by si ich považoval naozaj za takých hrozných a bol by si šťastný, že ty taký nie si, tak by si vôbec nemal potrebu riešiť to.
Myslím si, že to nie je nepochopiteľné. Od mojich čias sa to síce asi trochu zmenilo, keď 14-15 ročné už... ale dvadsiatnici majú výhody, o ktorých pri zasranoch ani nesnívajú. Keď pominieme určité finančné plus (o ktorom sa v slušnej spoločnosti nehovorí, ale neklamme si, ženské to pritiahne), môže ísť o pocit, že "och, on už to so mnou myslí vážne, však už má na to vek" alebo dievčinu jednoducho niekam ďalej posúva, teda... ďalej, ako by ju mohol posunúť priemerný 15 ročný chlapec. Zrejme som nepomenovala všetko, čo by som mohla, ale už sa mi nechce nad tým rozmýšľať.
@h8u Potreba riešiť to? Myslím že sme sa trošku nepochopili, ja som chcel len vedieť názor ostatných na tieto veci. Chlast,cigarety a zájeby ku životu nepotrebujem a správam sa na toľko rokov, koľko v skutočnosti mám. A tiež si myslím že v budúcnosti tí ľudia prídu na to, akí boli hlúpi.
Hej, osobne mi to rpíde choré ale čo s tým urobíš? On isi to raz uvedomia
Ale nejdem klamať.
1. mám 16, neopíjam sa často, no ked mám okolo seba dobrých ludí tak sa opijem. Občas sa m itak fajn prevetrá hlava. "Ved ziadna dobrá historka sa nezačína.. ked sme jedli šalát..." to, že dnešné 13 chodia chlastat len preto, že je trebars streda, no, stáva sa.
A tie vztahy. Ked som mala 15, pán X mal 22 (alebo 23 neviem presne)
prosto 7,5 roka rozdiel.
Bol to koncert, zoznámila nás sestra. Bozkávanie, nič viac.
No nebolo to kvoli tomu, že mal 22, ale preto ,že ma očaril.
A to, že som s ním udržiavala kontakt ešte rok po tom, nebolo kvoli tomu, že mal 22, ale kvoli toum že sme si neskutočne rozumeli, citovali sme si coelha a prejaovali sme si rovnaké city.
Conclusion? V niektorých prápadoch to može byť aj trochu serioznejšie.
@eirea to cele vystihla na 100%..to je ten pravý a jedinný dovod..vidia tie výhody..finančné..aj všelijaké ine..ktoré im nedospelý chalan len ťažko ponúkne,,,
@somcarovny no ty si kkt, nadávaš na 14-15 ročne baby, ale to že nejaký 23ročný s nimi začne chodiť!! Skôr to je zarážajúce! mladé baby sa dajú ľahko ovplyvniť, skor 23ročny chalan by mal byť ten zodpovednejši, a nezačať si s takou mladou!! A podľa teba je dospelé fajčiť a stále chlastať?? to je skôr detinské, nie dospelé.. takže čo riešiš?? bože, veď ty si čo robil v puberte?
@somcarovny a dalsia dobra poznamka, asi nepoznas 18 rocnych chalanov, lebo neiktorí sú važne zaostalí.. takže niekedy si vôbec nečudujem keď chodia so staršími!
@lenkaska1 tak po 1. ako kto a po 2. tak lepšie keď 15-16 ročné nerozvážne dievča sexuje s chalanom v primeranom veku ako s nejakým 30-ročným ľudoopom a tie vzťahy rozdielnych vek.kateg. stoja za veľké H....ako sry ale je to fakt ako niektorí spomenuli neadekvátne a nechutne sprosté...
chápem, že mladé štence idú po starších... ale ak cca 24 ročný človek má aj zo svojho pohľadu vzťah so 14-15 ročnou... tak s ním niečo nie je v poriadku.
@1topsecret .. Chalani za mojich čias 19-20r,...sme poškuľovali po oveľa starších ženách...od 30 do40r..na mladé žubrienky sme dajako nepásli .. skôr staršie. A od 30r a vyššie sme začali poškuľovať po mladých žubrienkach. Takto bolo vždy, len teraz je to dajako otočené asi je to dobou v ktorej žijeme.
@1topsecret pretoze velke percento tych 20+ rocnych zien ide na 40-50tnikov, ktori maju domy/auta a vyzaduju urcitu uroven luxusu (a ten ti 20 rocny chlap na zaciatku kariery neposkytne).
Ja som si začala s chlapom,ktorý je odo mňa o 10 rokov starší.
A vôbec to nie je kvôli finančnému zabezpečeniu a podobne. Rozumieme si,máme sa radi a ten 10-ročný rozdiel netreba riešiť.
Čo sa týka rovnakej vekovej katogórie ako som ja-musím povedať,že ja tiež nie som najmúdrejšia a dospelá,ale ten primitivizmus,čo okolo seba vidím každý deň ma až zaráža.
A chodila som aj s šestnásťročným chalanom a poviem ti,že niekto,kto sa tak správa k žena ako on...No nechcem to zopakovať...
Z pohľadu môjho priateľa,ktorý má 26 ... On si nechcel začať s mladou žabou,ale stalo sa a podľa mňa je to fajn.
Ja sama fajčím od 15 a nie je to kvôli tomu,že by som sa chcela hrať na dospelú. Ja som začala kvôli nervom. A teraz,keď už som závislá to pokladám za pičovinu.
Myslím,že je to každého osobná vec. A pre tvoju informáciu - mala som o 17 rokov staršieho muža a bolo to to najúžasnejšie,čo ma v živote stretlo,lebo nikdy mi žiaden muž nerozumel viac,ako on!
To len tak na okraj ,aby si sa zase mal nad čím pohoršovať....
@somcarovny poviem ti. ja to považujem za hlúpe chodiť s niekým kto je o viac ako 10 rokov starší. akože ked má žena 20 a muž 30 tak v pohode ale ak má dievča 14 a muž 24 alebo viac tak tam už každý má iné priority. je pravda že chalani vo veku 15 - 18 rokov su ešte tak trochu deti (česť výnimkám) a chápem že baby chcu asi vyspelejších chalanov, ale zase až tak moc?? ja mám 18 a s 25 ročným by somani náhodou nechodila ale to je len môj nazor. a o fajčení a pití sa nevyjadrujem. lebo to je katastrofa v dnešnej dobre....
ja mám jednu "kamošku" ktorá chodila dva roky s 18 ročnym (ona ma rovnako ako ja) a asi rped dvomi mesiacmi sa rozišli, a už má iného, vyzerá tiež tak na 20...je to dosť choré...ten vekovy rozdiel podla mna max 2 roky..aj to je dosť....
podlamna je hlúpe do dvatsiatky chodit s hocikím o viac ako 3roky starsím
.a ked sa to tak vezme ,odpovedal si si na svoju otazku hnet v uvode
je to proste nejay urcity druh hry ludi ktori su ovplyvneni konzumnou spolocnostou a z kazdej strany sa na nich valia cool uzasne veci ktore by chceli zazit a tie im prinasaju aj ,,starsi partneri,,neuvedomuju si ale ze je to smiesne,
ale myslim si ze kazdy by na to mal prist sam a odsudzovat takychto ludi nema cenu.to by sme museli odsudit celu spolocnost ktora takato proste je.a kedsi to postupne preziju , o niekolko rokov ani nie tak ovela , kludne o rok dva, /tri sa na to budu pozerat ako na jedno velmi trápne obdobie dospievania budu sa na tom pekne ujebavat popripade aj nie
Kkos ja nechapem ani tie vztahy 15r a 20r ked su spolu ale upe najviac to ze zasrani ako ja fajcia a piju a hlavne ma zabila otazka - ty si sa nikdy neozral ? to mi zdvihlo krvny tlak jak nič ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
OMG...
ale tak, debili sa preriedia sami (alebo opiti vodici preriedia druhych, ze)
samozrejme aj jedno aj druhé je zlé. mali by sme sa správať podľa veku. mali by sme. ale je lepšie sa správať podľa toho ako sa cítime.
ja sa tak správam.
Už 2 roky a 9 mesicov som s babou, ktorá je odo mňa o 8 rokov mladšia. Zo začiatku som mal tiež predsudky kvôli veku, ale teraz na tom nevidím nič zlé. Čo sa týka alkoholu a cigariet. Kým za to nebudú exemplárne tresty či už pre predajcov, alebo rodičov detí, tak sa nič nezmení.
ale tá hudba čo počúvajú....
A vieš čo? Podľa mňa tým ľuďom len závidíš a chcel by si medzi nich zapadnúť, lebo ak by si ich považoval naozaj za takých hrozných a bol by si šťastný, že ty taký nie si, tak by si vôbec nemal potrebu riešiť to.
a svet by bol v rovnováhe
Ale nejdem klamať.
1. mám 16, neopíjam sa často, no ked mám okolo seba dobrých ludí tak sa opijem. Občas sa m itak fajn prevetrá hlava. "Ved ziadna dobrá historka sa nezačína.. ked sme jedli šalát..." to, že dnešné 13 chodia chlastat len preto, že je trebars streda, no, stáva sa.
A tie vztahy. Ked som mala 15, pán X mal 22 (alebo 23 neviem presne)
prosto 7,5 roka rozdiel.
Bol to koncert, zoznámila nás sestra. Bozkávanie, nič viac.
No nebolo to kvoli tomu, že mal 22, ale preto ,že ma očaril.
A to, že som s ním udržiavala kontakt ešte rok po tom, nebolo kvoli tomu, že mal 22, ale kvoli toum že sme si neskutočne rozumeli, citovali sme si coelha a prejaovali sme si rovnaké city.
Conclusion? V niektorých prápadoch to može byť aj trochu serioznejšie.
A vôbec to nie je kvôli finančnému zabezpečeniu a podobne. Rozumieme si,máme sa radi a ten 10-ročný rozdiel netreba riešiť.
Čo sa týka rovnakej vekovej katogórie ako som ja-musím povedať,že ja tiež nie som najmúdrejšia a dospelá,ale ten primitivizmus,čo okolo seba vidím každý deň ma až zaráža.
A chodila som aj s šestnásťročným chalanom a poviem ti,že niekto,kto sa tak správa k žena ako on...No nechcem to zopakovať...
Z pohľadu môjho priateľa,ktorý má 26 ... On si nechcel začať s mladou žabou,ale stalo sa a podľa mňa je to fajn.
Ja sama fajčím od 15 a nie je to kvôli tomu,že by som sa chcela hrať na dospelú. Ja som začala kvôli nervom. A teraz,keď už som závislá to pokladám za pičovinu.
A ešte mi povedz,že ty si sa nikdy neopil...
mne osobne sa to zdá choré.
ale šak nech si každý robí čo chce...
To len tak na okraj ,aby si sa zase mal nad čím pohoršovať....
.a ked sa to tak vezme ,odpovedal si si na svoju otazku hnet v uvode
je to proste nejay urcity druh hry ludi ktori su ovplyvneni konzumnou spolocnostou a z kazdej strany sa na nich valia cool uzasne veci ktore by chceli zazit a tie im prinasaju aj ,,starsi partneri,,neuvedomuju si ale ze je to smiesne,
ale myslim si ze kazdy by na to mal prist sam a odsudzovat takychto ludi nema cenu.to by sme museli odsudit celu spolocnost ktora takato proste je.a kedsi to postupne preziju , o niekolko rokov ani nie tak ovela , kludne o rok dva, /tri sa na to budu pozerat ako na jedno velmi trápne obdobie dospievania budu sa na tom pekne ujebavat popripade aj nie
ale clovek sa uci na vlastnych chybach.
bez srandy inak to nejde