ja som si najskor precitala knihu a vo filme my chbalo strasne mooc ... ale zase nemosu celu knihu napchat do dvojhodinoveho filmu takze pohoda len som tam bola s 8 rocnou sesterkou tak som viac sledovala ci to uz pre nu neni moc strasidelne
videla som to po anglicky .. podstatu som pochopila ... vypisovať tu o čom to bolo ? .... nemyslíš vážne ... a bolo to dobré ... priam veľmi dobré .... a hlavne Snape *in love*
knihy som čitala viac zo zvedavosti ako z fanatizmu a film som si pozrela len nedávno,,,a myslím ze keby som reziser asi niektoré scény dam inak, lebo mnohé boli akési opozerané, ale celkové hodnotenie je dobre, taká miestami komedia....
videla som to na nete..páčilo sa mi to veľa vtipných vecí tam bolo..tak som sa aj zasmiala ..jediná nevýhoda bola že som to videla s českým dabingom..a ten český dabing stojí tak akurát za viete čo.. ale chcela som to vidieť tak som sa nejak prekonala..
Mna osobne zaujala kniha velmi velmi a tesila som sa na film,ale ked som ho videla,ako si ma to netahalo pozriet si ho zase... bolo to ze :"fajn,videla som dalsjeho harryho pottera...."
Uplne úúúúúúúúúúúžasné...och nádherné krásne brutálne sexi (Alan Rickman) a vtipné (totál) keby že mám prachy idem na to znova. Proste super film, zatial najlepší zo všetkých Potteroviek... Top 1
Podľa mňa bol film naproti knihe perfektný. Kniha bola dosť nudná (aj keď sa čítala rýchlo ako všetky potterovky), a vôbec mi nevadí že vo filme dosť vecí zmenili - aspoň sa dal pozerať. Keby bol presne podľa knihy, bol by nudný.
Moje odhodlanie pozerať až do konca stroskotalo po obzvlášť dlhom zábere na Radcliffov ksicht (odpudivý to tvor).
Hádam jediná dobrá scéna bol útok na Millennium Bridge (ktorý v tom čase ani nemal stáť ).
Otrasný scenár..,,The binding is fragile", OMFG!(blee) Neuveriteľne dojebabrali moju milovanú kapitolu Spinner"s End (hoci pár svetlých bodov sa našlo :-
Trápna pseudoromantická sračka, ktorá sa odklonila od predlohy do najvyššej možnej miery.
@Narazuvzdornaa náhodou hej...šak ako šiel Harry k hagridovy a stretol Slugiho pri skleníkoch...totál ujeby....a keď boli na tom Aragogovom pohrebe tak to tiež...
najlepšia zo všetkých podľa mňa ...absolútne dokonalá .. ja osm závysláčka každú knihu som aj 6 krát prečítala minimálne .. ten film bol dokonalý .. nechápem ako môžte nechápať ?!
prvá polovica bola uplne o ničom,jak tu poznamenal niekto predomnou pseudoromantická sračka pre 13stky,druhá polovica bola lepšia a záver - aj keď mohol byť dlhší - bol super
@Fartgas sa divim ze si sa este nerozplinula zo Seviho.......no sak skoda toho ze mal malo scen hold smolu mame.......ani v sedmicke velmi vela nebude.......ale uzijeme se ho v skolskych casoch.......A ON ODKVECNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale v každom prípade si tú knihu prečítaj..lebo ináč budeš mať ten film problém pochopiť
Moje odhodlanie pozerať až do konca stroskotalo po obzvlášť dlhom zábere na Radcliffov ksicht (odpudivý to tvor).
Hádam jediná dobrá scéna bol útok na Millennium Bridge (ktorý v tom čase ani nemal stáť ).
Otrasný scenár..,,The binding is fragile", OMFG!(blee) Neuveriteľne dojebabrali moju milovanú kapitolu Spinner"s End (hoci pár svetlých bodov sa našlo :-
Trápna pseudoromantická sračka, ktorá sa odklonila od predlohy do najvyššej možnej miery.