@eliska589 ahoj Gav som skončila pred dvomi rokmi a myslim si že kvalita dost klesla od vtedy ako som tam isla ja, na aku zakladnu resp. kam si chodila/chodis? myslim ze teraz sa uz znovu zacinaju robit prijimacky co je fajn ale neboj sa toho pokial si sa dobre ucila na zakladke...neboj sa nejake 4 dvojky by nemali byt problem....Limberg uz odchadza ak vies o kom hovorim ....takze postrach chemie uz nehrozi neviem kto bude teraz triedny ale ucitelia ktorych ti mozem odporuciť a este stale tam su, sú ...matikár Mako, bol moj triedny a je to skvely clovek, triedny aj ucitel, nemcinarka a rustinarka Hajnišová, ruštinárka a telocvikárka Môkušová, fyzikári Klaudiniova a Takáč ak ti môžem poradiť neviem ci si mala nemcinu na zakladnej a aky vztah mas k jazykom ale ak sa tam dostanes co verim ze dostanes, tak by osm ti odporucila dat rustinu su tam super ucitelky na to a rustina ako jazyk ide teraz velmi dopredu, teraz je ti tazko hovrit o uciteloch a porstredi lebo si to tam este nezazila tak neives o com hovris...podla mna to nie je tá najlepsia skola na celom svete ale v okoli LV asi jedno z najlepsich co moze byt...aj ked ako hovrim uroven klesla....ak budes mat dalsie otazky kludne sa ozvi a ked uz budes prijata pokojne ti porozpravam aj co to o uciteloch ked budes vedeit kto ta bude ucit a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme