chodi niekto na toto gymnazium? obycajne , nie bilingvalne.. avsak aj z bilingvalneho mozte napisat ale napiste ze ste z bil. no som sa chcela opytat ze ci chodite na eticku vychovu alebo nabozenstvo?.. lutujete? ktore z tychto dvoch si vybrat?..
to je jedno kam pôjdeš. Ale teraz by som šiel už asi na náboženstvo. Na etike ti budú tlačiť čo hlavy ako sú imigranti super, homosexualita tiež a podobné veci. To by som teraz už asi nezniesol
keď más možnosť nikdy v živote na toto gymnázium nechoď, každý kto to skúsil teraz ľutuje. ja som osemročné ale už minimálne 4 roky chcem odísť, v každom prípade keď si rozhodnutá držím ti palce nech to tam nejak prežiješ a neprepadneš po prvom roku buď z fyziky alebo matematiky
podla mna najprv si rozmysli,ci si veriaca alebo nie. nedrbala by som sa na nabozenstvo len preto,ze sa tam robi menej ako na etike. a na etike sa da dobre pobavit len treba mat na to nervy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov