...no ..je tam najlahsie sa dostat ... ale ludia ktorych poznam a na strednej skole zdravotnickej mali 2-3 tam v pohode prechadzaju z rocnika do rocnika ,,,,to si myslim ze hovori za vsetko ...aha mozes tam ist ...pravdepodobne budes prijata a aj tu skolu dostudujes .... no neviem ci sa ti to oplati do zivota ..... inac pokial viem este stale nemaju akreditaciu na mgr stupen ....
tam som bola na prijímačkách (okrem iného), fakulta sa nachádza (ak ešte nevieš) v pavilóne jednej obrovskej základky, takže počas celých prijímačok tam vrieskali deti... je to úplne od ruky na okraji mesta.. aj úroveň testu bola úplne smiešna, čo som si na chodbe pozerala rozvrhy - smiešne... ale dostaneš sa tam ale magistra nemajú, to je pravda.
ja viem na príjmačkach som bola a tiež ma to dosť zarazilo budova, test a všetko ostatné. Nie som tou školou nadšená ale asi nemám na vyber iba popsielať odvolania a čakať. Nevravím že to doštudujem ale možno na rok to aspon pojde....
@sjuzzi ja som sa skoro posrala, keď som videla tú chybu v teste ešte aj taxikár vravel, že v tom meste ani nie je čo robiť, že keď mu tam v nedeľu prídu češi a chcú ísť na zábavu, môže ich zobrať akurát tak do blázninca porozmýšľaj, nasilu ísť študovať na takú školu, keď máš na viac - nestojí to za to. rok počkať zas nie je až taká tragédia.
@littlewing a ty ideš tiež študovať fyzioterapiu? kam? no ja som si asi pekne zle vybrala ale už nespravím nič. Už som aj tak zmierena že o rok skusím znova niečo.
@sjuzzi jop ja idem do KE, tam si treba kúpiť tú ich knižku s otázkami, keď chceš aj niečo vedieť na prijímačkách mimochodom, predám knižku z otázkami na bakalára LF UPJŠ, ak by niekto chcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov