Dnes ma riadne nasrali tie hovada apoliticke!!! Idu si v eskortach od vychodu az na zapad so zapnutymi sirenami, ako keby nebolo dolezitejsich ludi na svete. Do riti aj s ich vyhodami vsetkymi. Ved nerobia nic dobre pre nas, vsetko je proti nam, vsetko zv
preto majú pustené sirény aby aj dieťa vedelo že má byť ostražité. No pochybujem že išli 130km/h.
A ak ťa to upokojí, ak ide policajné auto so zapnutým výstražným systémom a stane sa mu dopravná nehoda VŽDY má na nehode spoluúčasť. Aj vtedy ak by bola chyba na strane druhého vodiča
vyborne, ze vies hovorit o svojich pocitoch na BIRDZi...dufam, ze si sa uz ukludnil btw priemer je blbost, lebo ho skresluju vysoko nadpriemerne platy, ktore berie zopar papalasov...lepsi je median, a ma vyssiu vypovednu hodnotu
1. dieta je stale menej ostrazite ako dospely si myslim a ked ich je skupinka, stale sa nieco moze stat.
2. co z toho, ze maju spoluucast, su v praci (a nie tak platenej ako bezni ludia), tak nech sa spravaju ako ostatni smrtelnici. ked tebe zrazia dieta, co spravis, budes ziadat o spoluucast. ja by som tie svine asi postrielal...
3. isli mozno este rychlejsie, ako som pisal
4. nevadia mi milionari, mam takych aj znamych, vadia mi tie svine, co nerobia nic pre ludi, len nas chcu zodrat z koze lebo treba platit splacat dlh a na zivobytie bohatym krajinam, ktore su mudrejsie, resp. ludia su mudrejsi a idu do ulic..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
A ak ťa to upokojí, ak ide policajné auto so zapnutým výstražným systémom a stane sa mu dopravná nehoda VŽDY má na nehode spoluúčasť. Aj vtedy ak by bola chyba na strane druhého vodiča
2. co z toho, ze maju spoluucast, su v praci (a nie tak platenej ako bezni ludia), tak nech sa spravaju ako ostatni smrtelnici. ked tebe zrazia dieta, co spravis, budes ziadat o spoluucast. ja by som tie svine asi postrielal...
3. isli mozno este rychlejsie, ako som pisal
4. nevadia mi milionari, mam takych aj znamych, vadia mi tie svine, co nerobia nic pre ludi, len nas chcu zodrat z koze lebo treba platit splacat dlh a na zivobytie bohatym krajinam, ktore su mudrejsie, resp. ludia su mudrejsi a idu do ulic..