Chcela by som sa opýtať či na nejake 40-50cm dlhe vlasy (aj huste) mi bude stačiť 1 farebny sprej a popripade mi môžete povedat aj vaše skusenosti s nejakym sprejom.. dakujem
a skusenosti? nie je to dobra metoda na farbenie, zliepa to vlasy dokopy asi 100krat viacej ako lak, to uz aj farbiace tuzidlo by bola lepsia volba. sprej je mozno tak na konceky, ale urcite nie na celu hlavu, ver mi, bude to zlepene a hnusne
Nebude to fungovat, odrbes sa s tym po lakte a pri rozcesavani si ho cely vyceses a kefu mozes rovno vyhodit taku pofarbenu.. Nosievala som to obcas, ked som mala prirodzene blond vlasy, a ktovieak to neukazalo ani na svetlom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a skusenosti? nie je to dobra metoda na farbenie, zliepa to vlasy dokopy asi 100krat viacej ako lak, to uz aj farbiace tuzidlo by bola lepsia volba. sprej je mozno tak na konceky, ale urcite nie na celu hlavu, ver mi, bude to zlepene a hnusne