Zdravím vospolok. Mam momentalne ciernu farbu na vlasoch ale uz dost taku vyblednutu, s takym hnedym nadychom. Chcela by som sa spytat keby si teraz dam na vlasy nejaku tu hnedu...ako by mi to chytilo? Mala by som ich viac cierne alebo skor do hneda? Cier
@tancika To mi je jasne ze to budem mat tmave, len ze jake tmave? Chcem aby som to aspon trocha mala do hneda...a potom by som si na to dala zase daku hnedu a zas...dajak postupne
@jaja888 Hej, len ja mam dost blede vlasy inak a uz teraz mam odrastene asi tak pol centimetra... a vyzera to dost blbo
@noha05 tak ked mas čiernu na hlave a je taka do hneda stále to máš tmavé, a napriklad ja som si na červene vlasy dávno (svetlé) dávala hnedu svetlu a mala som to čierne že som mala take nervy že som revala čierna sa najhoršie odfarbuje...skus farbu na vlasy zosvetlovač..nie peroxid,ale zosvetlovač
@noha05 tak jak bolo vyssie , skus dat slabu blond ... a ze mas odrastene .. ked to ma pekny ''prechod'' do svetlej a nie rovne seknute cierna a strasne svetla , tak to moze vyzerat dobre ked budu trosku dlhsie .. ci ? ja mam cervene a hnede asi 2cm(+-) odrasty .. rozmyslam ze si dam ciernu a spodne blond a budem si na ncih davat tuzidla stale inej farby .. len sa bojim ze skoncim holohlavaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@jaja888 Hej, len ja mam dost blede vlasy inak a uz teraz mam odrastene asi tak pol centimetra... a vyzera to dost blbo