Chcem sa opýtať ak tu je niekto kto má s dreadmi skúsenosti..
..Ako ste presvedčili rodičov aby vám ich dovolili alebo ste s nimi proste prišli domov?
..Kto vám ich robil?
..Koľko to stálo a aké dlhé vlasy ste mali?
..Nejaké negatívne skúsenosti s nim
Ako ste presvedčili rodičov aby vám ich dovolili alebo ste s nimi proste prišli domov?
- Prišla som domov s cca 1/3 hlavou zadreadovanou, robili mi ich nejak tri dni, takže naši videli pekne celý proces ako sa vlasy postupne dreadatili
Kto vám ich robil?
- Napíš miesto svojho výskytu, môžem ti dať kontakt.
Koľko to stálo a aké dlhé vlasy ste mali?
- Mala som asi možno po zapínanie podprdy a mám pocit, že som prišla o dosť z dĺžky, na začiatku som mala úplne krátke. A neviem už presne koľko ma to stálo
Nejaké negatívne skúsenosti s nimi ? A je pravda že sa dajú rozčesat aj keď s poriadne zničenými vlasmy?
- Ak sa ti do nich niečo dostane, blbo sa to z nich dáva von (vrazila som hlavou do levanduly ktorá sa sušila zavesená zo stropu, blbo sa to vyťahovalo). A to sú asi všetko moje negatívne skúsenosti Neskúšala som ich rozčesať, ešte neprišiel na to čas, počítam s tým, že to pôjde ale veľmi ťažko.
Moje dready nie sú zlé, sú super.
Nie sú špinavé, umývam si vlasy ako hocijaký iný človek.
A vši nemám.
A keď ich chceš, tak si našetri peniaze a sprav si po svojom, prinajhoršom si doma vypočuješ že čo si si spravila s vlasmi a potom to prejde
no podla mna tie dredy poriadne nechces.. ty si ich len na niekom moc videla a pacili sa ti. V tvojom veku je na toto velmi mala pravdepodnost a rataj s tym ze tvoje dredy sa budu rozpadat,mozno ti z nich aj odpadne a budu vyzerat tak ako si myslis ze budu vyzerat tak cca za dva roky . Ano dva dlhe roky tvojho zivota sa o to budes musiet starat alebo aj nestarat(ak si chces nechat prirodne) viac ako o tvoje vlasy.
Inak uz len to ze teraz rozmyslas o rozcesani je znakom toho ze niesi o tom uplne presvedcena .
Odpovede na tvoje otazky:
1. nic som sa nepytal ale to oznamil
2.kamaratka
3. dal som jej celkom dost penazi ale urcite nie tak vela kolko by chceli v salone a nie dredy uz nerobi vlasy som mal asi tam kde sa zapina podprda aj ked ja podprdu nenosim
4. budes to musiet raz zacas dat opravit, je to celkom bolestive ale menej ako proces robenia dredov. Ale zas kto si nedal robit dredy na spankoch tak o bolesti pri robeni dredov bez urazky nevie nic . Aj oprava zalezi od tooh ake mas vlasy . Mas ich redsie a rovne? Celkom cast
o lebo hrozi ze sa rozpadnu do strasneho stavu . Mas ich huste a kucerave? Celkom si vyhrala mne sa vlasy vytiahnu len do urciteho stadia a potom sa to uz aj same dredi ako to rastie a dva dredy sa mi uz aj zrastli dokopy.
Budes si musiet chvilu zvykat na spanok , prvy mesiac by si si to nemala umyt na tomto to väcsina dievcat aj vzda. A aj celkovo dredy staci umyt tak raz dva tyzdne je to individualne . Vela ludi na teba zmeni nazor , mozno aj blizkych, cakaj kopu neprijemnych otazok, a neviem ci dies na strednu,zakladnu ale ak chodis na nejake odbornu alebo nwm kde neviem ci by som to riskoval pri dakych nanach co tam ucia este od komunistov.
Spinave ani niesu .... skor citia zatuchlinou ked ich dlho neumyjes ako ked vyberies tricko zospodku skrine po troch mesiacoch
@barky nad rozčesaním rozmýšlam len kôli argumentom pre našich ..
A aj kebyže si ich nedam teraz tak neskôr možno .. Ja nad tym zatial len rozmyslam .. Od 15 si hovorim že počkám do 16 .. A mozno si aj teraz poviem ze este pockam.. Ked ich chcem pockam si .. Ale zaujima ma to .. A radsej si precitam o tom od niekoho kto dredy mal alebo má
@maledrze no tak pockaj do 17 a raz za cas im to pripomen aby videli ze to s tym myslis vazne ber to pozitivne ak ta to dovtedy neprejde budes si ista ze sa toho nebudes chciet zbavit a dovtedy si mozes nechat este dlhsie vlasy narast co v konecnom dosledku budu dlhsie dredy potom
@barky tiež začínam mať určité pochybnosti a rozčesateľnosti niektorých dreadov - niektoré by podľa mňa ešte šli a ti závidím že už ti tak rýchlo dospievajú, môj vlas ešte furt prechádza pubertou zjavne a žije vlastným životom
@barky to hej asi aj počkám len zas este aj potom ako to bude v škole hat ak ma to dovtedy neprejde co dufam led uz rok po nich pozeram .. Tak začnem nieco zas s rodičmi .
@hotaru mne išli niektoré úplne v pohode aj tak, že som proste od koreňov vyťahovala vlasy, vo väčšine prípadov sa vytiahol správny koniec vlasu jeden som rozplietla zicherkou a ostatné sú tak nejak priguzlené pri koreni že nejdú od koreňa (keďže z opačného konca ich odmietam rozplietať lebo si ich chcem nechať tak som si povedala že keď sa tak milo bránia tak ostanú )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
taketo cches?
- Prišla som domov s cca 1/3 hlavou zadreadovanou, robili mi ich nejak tri dni, takže naši videli pekne celý proces ako sa vlasy postupne dreadatili
Kto vám ich robil?
- Napíš miesto svojho výskytu, môžem ti dať kontakt.
Koľko to stálo a aké dlhé vlasy ste mali?
- Mala som asi možno po zapínanie podprdy a mám pocit, že som prišla o dosť z dĺžky, na začiatku som mala úplne krátke. A neviem už presne koľko ma to stálo
Nejaké negatívne skúsenosti s nimi ? A je pravda že sa dajú rozčesat aj keď s poriadne zničenými vlasmy?
- Ak sa ti do nich niečo dostane, blbo sa to z nich dáva von (vrazila som hlavou do levanduly ktorá sa sušila zavesená zo stropu, blbo sa to vyťahovalo). A to sú asi všetko moje negatívne skúsenosti Neskúšala som ich rozčesať, ešte neprišiel na to čas, počítam s tým, že to pôjde ale veľmi ťažko.
Moje dready nie sú zlé, sú super.
Nie sú špinavé, umývam si vlasy ako hocijaký iný človek.
A vši nemám.
A keď ich chceš, tak si našetri peniaze a sprav si po svojom, prinajhoršom si doma vypočuješ že čo si si spravila s vlasmi a potom to prejde
@hotaru .. Kebyže si ken vypočujem tak to risknem kludne ale nasi by ma ostrihali asi ..
Inak uz len to ze teraz rozmyslas o rozcesani je znakom toho ze niesi o tom uplne presvedcena .
Odpovede na tvoje otazky:
1. nic som sa nepytal ale to oznamil
2.kamaratka
3. dal som jej celkom dost penazi ale urcite nie tak vela kolko by chceli v salone a nie dredy uz nerobi vlasy som mal asi tam kde sa zapina podprda aj ked ja podprdu nenosim
4. budes to musiet raz zacas dat opravit, je to celkom bolestive ale menej ako proces robenia dredov. Ale zas kto si nedal robit dredy na spankoch tak o bolesti pri robeni dredov bez urazky nevie nic . Aj oprava zalezi od tooh ake mas vlasy . Mas ich redsie a rovne? Celkom cast
o lebo hrozi ze sa rozpadnu do strasneho stavu . Mas ich huste a kucerave? Celkom si vyhrala mne sa vlasy vytiahnu len do urciteho stadia a potom sa to uz aj same dredi ako to rastie a dva dredy sa mi uz aj zrastli dokopy.
Budes si musiet chvilu zvykat na spanok , prvy mesiac by si si to nemala umyt na tomto to väcsina dievcat aj vzda. A aj celkovo dredy staci umyt tak raz dva tyzdne je to individualne . Vela ludi na teba zmeni nazor , mozno aj blizkych, cakaj kopu neprijemnych otazok, a neviem ci dies na strednu,zakladnu ale ak chodis na nejake odbornu alebo nwm kde neviem ci by som to riskoval pri dakych nanach co tam ucia este od komunistov.
Spinave ani niesu .... skor citia zatuchlinou ked ich dlho neumyjes ako ked vyberies tricko zospodku skrine po troch mesiacoch
A aj kebyže si ich nedam teraz tak neskôr možno .. Ja nad tym zatial len rozmyslam .. Od 15 si hovorim že počkám do 16 .. A mozno si aj teraz poviem ze este pockam.. Ked ich chcem pockam si .. Ale zaujima ma to .. A radsej si precitam o tom od niekoho kto dredy mal alebo má