Ahojte
chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovej práci, ktorá sa týka vplyvu faktorov prostredia na nákupné správanie spotrebiteľov.
Budem nesmierne vďačná každému, kto si nájde chvíľku času. Skutočne mi tým pomôžete.
hotovo, ešte by som podotkol, že pri niektorých otázkach nie je možnosť - netýka sa ma to, alebo niečo podobné. napríklad pri otázke č.11 ani jeden z faktorov pre mňa osobne nemá žiadnu váhu tak to ťažko potom usporiadať čo skresľuje konečný výsledok.
Al inak je to jeden z podarenejších dotazníkov.
Ďakujem veľmi pekne za vyplnenie a pripomienky. Keďže na tento dotazník mi bolo umožnené nazbierať iba stanovený počet odpovedí, v najbližších dňoch sem umiestnim nový dotazník, ktorý budete môcť v prípade záujmu vyplniť, ak Vám to tu už nebolo umožnené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Al inak je to jeden z podarenejších dotazníkov.
pripájam novú adresu dotazníka. Ak máte čas, urobíte mi jeho vyplnením radosť. Potrebujem dosť veľa vyplnených dotazníkov.
Vopred ďakujem.
» www.survio.com/survey/d/E1F9T4...