nedavno som bola 5 dni bez netu..zvladala som to ako tak..ale ked nadisiel den ze som na neho konecne mohla ist..ten pocit stastia to bolo nieco uzasne stoji to za to
tak tak vecer ked su vsetci doma tak jedine net..
je to mensi oblbovac ako televizor.. ale netreba prehanat.. a bez netu by som v skole asi tazko pracoval na projektoch..
Asi už nie..proste na nete sa s každým dohadujem, pozerám filmy, zaháňam tak nudu a tak proste neviem veľa vecí sa tak teraz rišeši ale zase prežila by som ale neprežila by osm bez osobného kontaktu s ľuďmi bez netu možno..aale nie dlho
NIE nedokázal by som žiť bez neho keby som nemal čo robiť..
ak by som šiel na chatu, do hôr do prírody, tak v pohode..ale keď sedím doma na riti, tak INTERNET je moja spása
Bez internetu áno... Som závislák, ale myslím, že po pár dní búchania si hlavy do stola by som dokázala internet oželieť... ale bez hudby by som nevydržala...
ja mam doma net,ale su aj ine veci ako len sedet pred pc.. ale urcite by mi istym sposobom chybal kebyze ho nemam doma =P uz som zvyknuta takze no neviem...
no to je asi ako ked ludia zili bez elektriny,,,vedeli zit, ale ked ju uz objavili tak uz bez nej zit nevedeli,,,a aj ja ked som nemala internet som bez neho v pohode existovala, a cil ked ho mam, mam pocit ze ho stale potrebujem
je to velmi tazke byt bez internetu... doma internet mam, ale nemam internet na byte v Kosiciach, kde prebyvam pocas skoly. Takze na internet chodim len v skole (vivat WiFi). Ale teraz mam dost blby rozvrh, kedze nam vsetky prednasky (2-3 hodinove) dali do auly, kde nieje pokrytie WiFi. Takze je to tazke... ale da sa to, len nie na dlho
bez jedla, vody, vzduchu, tepla, príbytku by som nedokázal žiť.
bez internetu hej, keby nebol. už som si však tak zvykol, že je to potrebné, toľko vecí sa dá robiť, skvelá vec to je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Ale lepšie sa mi žije s ním
a ja uz by som si mala aj zvykat na to pomaly. od augusta s netom koncim
ale najviac mi bude chybat ujo gugl jednoznacne. tak pekne vie zabit nudu
je to mensi oblbovac ako televizor.. ale netreba prehanat.. a bez netu by som v skole asi tazko pracoval na projektoch..
ak by som šiel na chatu, do hôr do prírody, tak v pohode..ale keď sedím doma na riti, tak INTERNET je moja spása
Bez kontaktu so zopar ludmi, ktori mi sprostredkuva NIE
inak doma ho nemam ani ja
iba v krajnom pripade...
bez internetu hej, keby nebol. už som si však tak zvykol, že je to potrebné, toľko vecí sa dá robiť, skvelá vec to je.