už som taj aj našiel ale nebolo to 20 ale 10 eur, v rade v školskej jedálni. A potom ku mne prišli spolužiačky že im vypadli tak som tie peniaze im dal a deň na to mi ich vrátili v drobných, lebo ich svrbelo svedomie a odrbali ma. Odvtedy čo nájdem to nedám nikomu kým mi nedokáže že je to jeho.
inak vždy premýšľam nad tým že nájdem kopu peňazí ale ak by som videl že niekomu spadnú, tak mu ich dám ale ak by som ich našiel len tak na zemi a nevedel by som koho sú, tak si ich určite vezmem. A ani by ma svedomie nesvrbelo lebo by som ich bol ochotný vrátiť a určite by som ich neminul na hocijakú sprostosť ako moji rovesníci
ja som raz videla jak ujko bol na prechadzke so zenou.... aj dietatom a mu vypladlo nieco a pozeram ze co robi bordel..... som kukala a peniaze(5e) tak som zakricala na neho ze mu vypadli podakoval sa a mala som lepsi den
ale tak napr. mne sa raz stalo,že som utekala na autobus a zo zadného vrecka mi vypadlo 5€ a taký cigán mi ich podal,že som ich stratila, čo by som nikdy nečakala...tak to bolo milé
Dokonca, kamoška raz čakala v rade na kofolu v jednom šenku.. a v tom z ničoho nič jej taký starý pán podal 50e že" Slečna toto vám asi vypadlo" a ona že jasné jasné podakovala a odišla .. takže aj takéto sa stáva...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
inak vždy premýšľam nad tým že nájdem kopu peňazí ale ak by som videl že niekomu spadnú, tak mu ich dám ale ak by som ich našiel len tak na zemi a nevedel by som koho sú, tak si ich určite vezmem. A ani by ma svedomie nesvrbelo lebo by som ich bol ochotný vrátiť a určite by som ich neminul na hocijakú sprostosť ako moji rovesníci
ale tak napr. mne sa raz stalo,že som utekala na autobus a zo zadného vrecka mi vypadlo 5€ a taký cigán mi ich podal,že som ich stratila, čo by som nikdy nečakala...tak to bolo milé