Cawteee chcela som sa spýtať máte niekto skusenosti s chudnutim a so skvelým výsledkom? Už ma nebaví jesť vkuse tabletky a nič z toho potrebovala by som schudnuť 10kg za mesiac....viete mi poradiť ako? Dá sa to ?
z tabletiek neschudneš.. resp. možno áno ak sú také, čo berú chuť do jedla.. ale keď nebudeš jesř tvoje telo bude automatickz ukladať všetko čo príjmeš vo formy tuku, lebo si bude myslieť, že viac nedostane.
jediný spôsob ako efektívne schudnúť a udržať si to je zmeniť životný štýl, tým mám na mysli hlavne stravovanie a začať cvičiť(nie kardio)
@method jej das jedalnicek, co zhodi 10kg za mesiac?
ze 1. den 250mg DNP 2. den 500mg DNP ... alebo nejaky t3 a clen @mmajuskaa3 potesim ta, z toho 3kg bola voda minimalne
@method aj jedalnicek pre zdrave priberanie vies spravit?
k veci, fakt, s tabletkami chudnut? jedine, ze by si jedla iba tie sa cudujem, ze si este niekto v dnesnej dobe mysli, ze diety a tabletky pomahaju, ved to ma presne opacny efekt
@bress len taky, s ktorym schudne ale 10kg, to si viem rpedstavit asi len pri vahe nad 100kg, nizkom kalorickom prijme a s vela kardiom, by sa to teoreticky malo dat, aj bez clen a t3 , kamosovi som naordinoval a dal 8kg za mesiac dole a to ani nedodrziaval uplne
@method ono je rozdiel aj tych 8 a 8 kg lebo takych 5kg sa da stiahnut na vahe aj za 2 dni ale realne neschudnes takmer nic
Ale sa mi paci jak nikto neveri "tabletkam" ,lebo len poznaju zle tabletky
Čo tak mať pravidelný pohyb a každý deň cvičiť??? hm a schudnúť 10 kíl tak rýchlo to bude mať fakt aj nejaký efekt. Ja som chudla za 2 mesiace 6 kíl a to som jedla normálne len som si dala polhodinu cvičenia každý večer a nejedla sladké po 5. A žiadne znovu priberanie nenastalo.
Tabletky???!
Treba jesť pravidelne, nedržať nejaké diéty... samozrejme, treba vylúčiť sladké nápoje, no v strave sa až tak obmedzovať netreba, lebo nakoniec aj tak zistíme že všetko čo jeme, je istým spôsobom nezdravé ... ale ak ješ v primeraných porciách a pravidelne, je to fajn. Nejedz 2 a menej hod. pred spaním a raňajkuj.
No a okrem toho sa hýb. Bicykel, korčule, beh, posilka... Nič náročné, žiadne diéty a trýznenie sa... zaberá to
Len treba chcieť a nespoliehať sa na tabletky a podobné nezmysli...
Už koľko tém tu bolo a realy realy realy?? 500 tisíc krát sa to opakuje zer menej pravidelne a ľahšie veci a popritom aspoň najmenej 4 krát do týždňa cvic ale nie ako veľa ľudí čo si myslí že hodina vo fitku stačí
Skús napríklad .... pohyb.
Dopiče čo je to s vami , všetci len potrebujú byť fit na leto aby sa mohli pretŕčať na kúpalisku a ešte je to aj jebnuté a žere to tabletky , teraz nehovorím len o tebe...
Vieš čo dúfam , že neschudneš ani ty ani žiadny lenivý pózerský zmrd čo v lete svoje telo rieši a na jeseň sa pchá hamburgermi.
@relieforsaddist
Tak máš šťastie v tom priberaní teda no vlastne u chalana to možno až také šťastie nie je
Ale zas , existuje aj orgánový tuk či ako sa volá , nie je navonok vidieť ale je nebezpečný.
Každopádne určite chápeš čo som chcel tým @29 povedať
@mm47 veď to že kebyze som dievča tak je to super ale mám 1,86 a 74 kg (Približne) a chcel by som byť chlap ako hora ale nechcem brat kadejaké prípravky atď
@relieforsaddist
Tak cvič
A neriaď sa debilnou neandertálskou radou typu : jedz všetko , jedz veľa, ako zvyknú niektorí bulovia hnusní tlstí bez krku radiť chalanom
@mm47 ja viem ,veď preto necvičím dá sa len zase nechcem byť úplne hovado a blbé mám ešte to že som si skrz športy kadejaké posral kĺby a zápästia ,čiže by som asi mal kúpiť dáky "prípravok" nato lebo napr som mal taký problém v posilke že nieže by som danú váhu nevládal zdvihnúť ale proste som mal strašnú bolesť v zápästiach a tak som cvičieval radšej s menšou váhou ale pravidelne a viacej
@relieforsaddist
Typický problém ľudí v posilke, zápästie preto sa smejem každému veľkému frajerovi čo sa teší že dá 120 na bench ale plače od bolesti v zápästí už len keď niekomu kýve
Poradil by som ti hydrolyzovaný kolagén na to , alebo kurkumu a hlavne nejaké to rozpohybovanie , krúženie zápästím , pravidelne , keď sa toho zbavíš tak sa venuj posilneniu tých zápästí , veľa ľudí si myslí , že stačí to , že sa namáhajú pri iných cvikoch, napr. mŕtvom ťahu , ale to je hovadina.
@mm47 tak ako ja nwm či to dám dokopy ešte dakedy lebo som skákal na bajku bez predného pruženia + parkour čiže kĺby zápästia atď opotrebované a trošku viac doriadené z nárazov+ z vl váhy ale ten kolagén mi radil aj kamoš ako ja sa napr smejem zase na tom keď som robil na jednej stavbe a prišiel taký nabúchaný chlap 30ročný a nevydržal na stavbe ani týždeň a to mohol byť rád že neprišiel o pár dní skorej keď som vláčil asi tak 10-15metrov 30-35kg zalievačky po 2ch ks a to som mal vtedy asi 68kg to bol asi najväčší záťah môjho života
@relieforsaddist No tak skús aspoň niečo s tým spraviť
Keď neskúsiš tak nezistíš a hlavne nikdy nebudeš môcť naplno riešiť cvičenie.
Na stavbe to je otročina , ja som vláčil protipožiarne sadrokartóny na 9. poschodie , za 2,60 na hodinu podotýkam , PJ servis vybavil takú podľa ich slov - atraktívnu brigádu.
@relieforsaddist vzpieraci atd. maju klby v jednom z najlepsich stavoch zo vsetkych sportov. Kedze ak clovek cvici rozumne a nechce sutazit, tak to je akurat pre klby len a len dobre a casom by ta bolest presla. @mm47 mne mrtvy tah bohate staci a to ani pri 150 na bench ma nebolia zapestia a kedysi ma boleli neskutocne, kedze som mal obe prelamane...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
jediný spôsob ako efektívne schudnúť a udržať si to je zmeniť životný štýl, tým mám na mysli hlavne stravovanie a začať cvičiť(nie kardio)
@anitchka tak napis aj ty
takže určite sa to dá
ze 1. den 250mg DNP 2. den 500mg DNP ... alebo nejaky t3 a clen
@mmajuskaa3 potesim ta, z toho 3kg bola voda minimalne
k veci, fakt, s tabletkami chudnut? jedine, ze by si jedla iba tie sa cudujem, ze si este niekto v dnesnej dobe mysli, ze diety a tabletky pomahaju, ved to ma presne opacny efekt
@bress len taky, s ktorym schudne ale 10kg, to si viem rpedstavit asi len pri vahe nad 100kg, nizkom kalorickom prijme a s vela kardiom, by sa to teoreticky malo dat, aj bez clen a t3 , kamosovi som naordinoval a dal 8kg za mesiac dole a to ani nedodrziaval uplne
Ale sa mi paci jak nikto neveri "tabletkam" ,lebo len poznaju zle tabletky
Treba jesť pravidelne, nedržať nejaké diéty... samozrejme, treba vylúčiť sladké nápoje, no v strave sa až tak obmedzovať netreba, lebo nakoniec aj tak zistíme že všetko čo jeme, je istým spôsobom nezdravé ... ale ak ješ v primeraných porciách a pravidelne, je to fajn. Nejedz 2 a menej hod. pred spaním a raňajkuj.
No a okrem toho sa hýb. Bicykel, korčule, beh, posilka... Nič náročné, žiadne diéty a trýznenie sa... zaberá to
Len treba chcieť a nespoliehať sa na tabletky a podobné nezmysli...
Dopiče čo je to s vami , všetci len potrebujú byť fit na leto aby sa mohli pretŕčať na kúpalisku a ešte je to aj jebnuté a žere to tabletky , teraz nehovorím len o tebe...
Vieš čo dúfam , že neschudneš ani ty ani žiadny lenivý pózerský zmrd čo v lete svoje telo rieši a na jeseň sa pchá hamburgermi.
čo žereš ?
Tak máš šťastie v tom priberaní teda no vlastne u chalana to možno až také šťastie nie je
Ale zas , existuje aj orgánový tuk či ako sa volá , nie je navonok vidieť ale je nebezpečný.
Každopádne určite chápeš čo som chcel tým @29 povedať
Tak cvič
A neriaď sa debilnou neandertálskou radou typu : jedz všetko , jedz veľa, ako zvyknú niektorí bulovia hnusní tlstí bez krku radiť chalanom
No to by si mal bez toho ani nerieš cvičenie.
Inak metabolizmus sa dá ovplyvňovať , nemusíš ho mať taký rýchly
Potom pôjde aj objem.
Typický problém ľudí v posilke, zápästie preto sa smejem každému veľkému frajerovi čo sa teší že dá 120 na bench ale plače od bolesti v zápästí už len keď niekomu kýve
Poradil by som ti hydrolyzovaný kolagén na to , alebo kurkumu a hlavne nejaké to rozpohybovanie , krúženie zápästím , pravidelne , keď sa toho zbavíš tak sa venuj posilneniu tých zápästí , veľa ľudí si myslí , že stačí to , že sa namáhajú pri iných cvikoch, napr. mŕtvom ťahu , ale to je hovadina.
Keď neskúsiš tak nezistíš a hlavne nikdy nebudeš môcť naplno riešiť cvičenie.
Na stavbe to je otročina , ja som vláčil protipožiarne sadrokartóny na 9. poschodie , za 2,60 na hodinu podotýkam , PJ servis vybavil takú podľa ich slov - atraktívnu brigádu.
@mm47 mne mrtvy tah bohate staci a to ani pri 150 na bench ma nebolia zapestia a kedysi ma boleli neskutocne, kedze som mal obe prelamane...