Dať si gelove nechty?? Alebo sa mi dodrbu svoje nechty??
AHojte.Mám svoje nechty ale už nenarastu tak velmi..a chcem sa poradit ci sa mi fakt dodrbu nechty ked si raz vyskusam dat gelove...A ci ked robim prauc casniky ci sa mi neodlomia pri robeni aj narazani suda a tak..dakujem
Vždy keď mi prídu tetky a majú mrte zničené nechty, povedia že mali gélové... vždy potom dajú na mňa a istý čas si nechávajú robiť japonskú manikúru a to im pomôže
ja ju odporúčam vždy, lebo som mala veľmi štiepivé nechty a nerástli mi a po pol ročnej "kúre" sa mi krásne zotavili a momentálne rastú tak, že som z toho až nervózna
pamätám si keď som si bol kupovať mobil a tá slečna čo pracovala v tom telekome mala tiež gélové nechty a keď chcela dať moju SIMku do nového mobilu tak musela zavolať kolegyňu aby jej pomohla otvoriť kryt ..ale čašníčkam som to už videl na prstoch a nevyzerali že by ich to nejako obmedzovalo ..v každom prípade mne sa to moc nepáči
Tak ak mozem poradit tak podla mna neni dobry napad si davam kazdy mesiac napriklad. Ja za svoj zivot som mala asi 3 krat umele nechty a to tiez take kratke a prirodzene aby vyzerali ako moje ak si budes davat casto tak si poskodis svoje nechty ale ked si das raz zacas nic sa nestane a myslim si,ze ak si das take idealne a pekne a nebudu nejak extra dlhe tak by ti mali vydrzat. Aspon myslim
Ono ti to tie nechty zas tak moc nezničí, ak sa ti to páči tak si ich kľudne daj. Určite to vyzerá lepšie ako nejaké obhlodané nechty ale naopak ak máš svoje nechty pekného tvaru a pevné nevidím dôvod na gélové
@janka4392 Ja som mala raz gélové nechty a moje sa mi tým nezničili. Podľa mňa sa zničia skôr vtedy, keď si ich niekto dáva pravidelne. No pri tej práci čašníčky si myslím, že by si si také nechty nemala dávať robiť, aj zavadzať ti budú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nerob to.
ja ju odporúčam vždy, lebo som mala veľmi štiepivé nechty a nerástli mi a po pol ročnej "kúre" sa mi krásne zotavili a momentálne rastú tak, že som z toho až nervózna
Aj keď raz, dva krát za život ti to určite neublíži.