@robinson44@6 posledné dni som triezvy do zotmenia. Príde temno, ja si nájdem doma prácu, zapnem PC, pustím hudbu a zamestnám myseľ.
Ale až mám hotovo, tak si k tomu PC sadnem a pijem a píšem a čosi málo sem pridám.
Pomáha mi to, je to istý druh mojej terapie.
Kedysi to tu bolo lepšie, teraz je to mŕtve mesto (ale niet sa čomu čudovať).
Že... asi tak.
@hovado@7 ako hovoril Hemingway, písať treba v opitosti. V triezvosti len editovať korektúry
... len Hemingway si tiež ustrelil hlavu brokovnicou. Tak nevjem nakoľko úspešná bola takáto terapia... hlavne v dlšom časovom horizonte je to skôr na škodu podľa mňa
@robinson44@8 len čo je viac na škodu, písať, či chlastať?
V mojom prípade asi oboje.
No neboj(te), až mi bude lepšie na duši, opäť zmiznem.
...a opäť sa vrátim, až budem mať potrebu chlastať a písať...
chlastať a písať zároveň je podľa mňa blbosť. Lebo človek vytvára nereálne myšlienky. Tie veci čo ho napadajú sú zafarbené alkoholickým opojením. Prirodzene je to problém, lebo alkohol, ak sa konzumuje osamote, posiela človeka energeticky dolu.
Ak niečo človek robí dlhodobo, tak tomu uverí. Tá nízka energia sa ho zmocní. Nalepí sa na neho a niekedy nejde ničím zotrieť...
Problém je v egu. Ak človek niečo vytvorí, začne to mať rád. Ak tvorí z nízkych stavov, začne mať rád smútok.
Ja tvrdím, že písať treba, keď je človek vysoko. Keď je nabitý energiou. Ako tvrdil Nietzsche, myšlienky treba vychodiť, nie vysedieť.
@luc.ka@16 No lebo dlhe roky sa tu nedalo registrovať, potom spustili registráciu cez pozvánky, ale ta fungovala len nejaké 3 mesiace a zase sa roky nedalo nijak registrovať a potom asi pred rokom a pol či kedy dakto uverejnil link, cez ktorý to ide, a to bez pozvánok (tie pozvánky stále nefungujú - nechodí registračný e-mail či čo). Tak možno je to ten čo si poslala, neviem, nechce sa mi odhlasovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Neviem prečo som to spravil. V Duplexe nalievali hostesky Tullamorku zadarmo.
V každom prípade, neviem kolko mi to takto vydrží... žeby do odhlásenia?... no nič, majte sa pekne, držte sa a pokial možno, nepáchajte samovraždy.
Celkovo je to vyrovnané
(Zasraný prediktívny text)
Ale až mám hotovo, tak si k tomu PC sadnem a pijem a píšem a čosi málo sem pridám.
Pomáha mi to, je to istý druh mojej terapie.
Kedysi to tu bolo lepšie, teraz je to mŕtve mesto (ale niet sa čomu čudovať).
Že... asi tak.
... len Hemingway si tiež ustrelil hlavu brokovnicou. Tak nevjem nakoľko úspešná bola takáto terapia... hlavne v dlšom časovom horizonte je to skôr na škodu podľa mňa
V mojom prípade asi oboje.
No neboj(te), až mi bude lepšie na duši, opäť zmiznem.
...a opäť sa vrátim, až budem mať potrebu chlastať a písať...
chlastať a písať zároveň je podľa mňa blbosť. Lebo človek vytvára nereálne myšlienky. Tie veci čo ho napadajú sú zafarbené alkoholickým opojením. Prirodzene je to problém, lebo alkohol, ak sa konzumuje osamote, posiela človeka energeticky dolu.
Ak niečo človek robí dlhodobo, tak tomu uverí. Tá nízka energia sa ho zmocní. Nalepí sa na neho a niekedy nejde ničím zotrieť...
Problém je v egu. Ak človek niečo vytvorí, začne to mať rád. Ak tvorí z nízkych stavov, začne mať rád smútok.
Ja tvrdím, že písať treba, keď je človek vysoko. Keď je nabitý energiou. Ako tvrdil Nietzsche, myšlienky treba vychodiť, nie vysedieť.
Tentokrát si škodím úmyselne a rád
😄