Ahojte.V skratke. poznám kamošku, ktorá od malička miluje chalana, s ktorým chodila vraj do škôlky, do školy a ešte aj na strednej sa stretli...ako det boli do seba až po uši chodili spolu ale do fázy sexu sa to vraj endostalo. stále sa rozhádzali a dáva
Neviem prečo si ženy myslia , že ak sa s nimy chlap rozíde tak ich nikdy nemiloval. Taktiež ako píšeš "ona ho potom odmietla" tak hľadal inde a hľa našiel.
@1 presne, no cista zenska reakcia. Mal si ma vobec dakedy rad ked si to o tebe myslim v tejto minute a za 5 uz bude svetko v poriadku...
Sak miloval (teda asi no za inych ludi sa neda rozpravat) ale kedze to nemalo buducnost tak sa posunul dalej a miluje niekoho ineho. Ked pises ze mala vztahov az az tak teda jak to ma byt chapane? Ona ho milovala a mala vztah s niekym inym a toho ineho nemilovala a len ho vodila za nos?
Tak kamoska je sprosta. Odmilovat sa da, sice je to tazke ale da sa. Lenze treba mat istu hrdost a guraz pohnut sa dalej. Ci ty si realne myslis ze laska je len to co vydrzi dajme tomu 50rokov?
mohol ju milovať ale po tom všetkom čo sta stalo zjavne jeho city ochladli. takže len zato že teraz po 2 rokoch smaoty má inú neznamená že svoju byvalu kedysi nemiloval. znamená to len že ju nemiluje teraz... (a možno ešte miluje ale zjavne si myslí že to nemá význam s nou alebo podbne)
človek nie stavaný na monogamný život. neverím na lásku lebo je to len jednoduchá chémia, ale verím na to že človek tou chémiu žije dlho, neviem ti povedať či ju nemiloval nikdy, dokonca ju možno miluje aj teraz, ale človek nevie byť dlho sám, hľadal a našiel novú chemickú reakciu s inou osobou. neviem či som to zrozumiteľne napísala, ale moje vysvetlovacie schopnosti sa blížia nule
@mkk Samozrejme, že ju mohol milovať, ale jeho city mohli postupne ochladnúť. Keď je človek mladý, veľa vecí v živote sa rýchlo mení a menia sa aj pocity. Prečo to bolo tak a nie inak vedia len oni dvaja
ak su sudeni jeden druhemu, tak si k sebe skor ci neskor zase najdu cestu, ak nie tak to bola iba ista etapa zivota, kedy spoznavali jeden druheho aj seba samych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A to že ju už neľúbi neznamená že ju neľúbil nikdy, len ho to proste prešlo. To je celkom bežná vec.
ale zlatíčko môžeš sa mi ozvať, pre teba budem voľná
ja osobne si myslím, že pravá láska "jediná" neexistuje, vždy ich je viac a vždy sú silnejšie
Sak miloval (teda asi no za inych ludi sa neda rozpravat) ale kedze to nemalo buducnost tak sa posunul dalej a miluje niekoho ineho. Ked pises ze mala vztahov az az tak teda jak to ma byt chapane? Ona ho milovala a mala vztah s niekym inym a toho ineho nemilovala a len ho vodila za nos?