informuj sa u riaditela skoly, na ktoru chces prestupit. ale skor si myslim, ze tie skusky, minimalne talentove bude vyzadovat, kedze si prvacka na bilingvalnom, tak na normalnu skolu mozes prestupit zas len do prveho rocnika.
Prestupit sa da a bez skusok. Prestup musi povolit riaditel skoly, na ktoru chces ist. V skole kde si sa to len oznamuje.
Tiez som predstupoval medzi skolami. A nemusis opakovat rocnik pokial sa jedna o vseobecne vzdelanie, teda nie odbornu skolu ako zdravotka, priemyselna, stavebna a neviem aka.
Tiež som prestúpila s bilingválu na klasický gympel a bolo to celkom okej,ale šla dom do prváku lebo na bilingvale sme brali úplne iné veci.Vôbec by s tým nemal byť problém sú to len formality.Na ktorý bilingvál chodíš??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Tiez som predstupoval medzi skolami. A nemusis opakovat rocnik pokial sa jedna o vseobecne vzdelanie, teda nie odbornu skolu ako zdravotka, priemyselna, stavebna a neviem aka.