V prvom rade sa nauč slovensky,ked to zvládneš,tak sa prihlás na nejaký kurz alebo niečo učiť sa sám bez lektora cudzí jazyk je podľa mňa nezmyselné a teraz tie kurzy už nie sú ani také drahé a sú v každom meste
a k téme, podľa mňa je najlepšie nejak si to spríjemniť, zakomponovať do toho nejak to, čo ťa baví (hudba, filmy, knihy .. ). Potom to pôjde oveľa prirodzenejšie a aj sa naučíš viac ako pri mechanickom bifľovaní slovíčok.
PODLA MNA SA NIKDY NEDA NAUCIT AJ ŠKOLSKOU METODOU - JE TO NAJVAČŠIE KRAVINA UČIŤ SA GRAMATIKU+ SLOVIČKA KTORE ZABUDNEM
1, školska metoda je na pi*u - uci sa gramatika , slovicka , atď. ani slovo nerozumiem z tych nahravok ktore su debilné nahrate
2, rozne kurzy a neviem co je to to iste ako v skole iba tam sa ziaci ucia pretoze si zato platia
3, filmy, serialy, pesnicky, - na 90% dobra metoda ale dost dlhá
4, moja metoda- Taxus -nechcem to propagovat ale je to dobre, niektory ked zo zaciatku to skusaju vravia ze to je blbost
je to zalozene na tom ze pocuvate po anglicky text a zaroven citate slovesnky skomoleny text- prve ovocie- viem niektore slovicka ktore som sa neucil naspamet a viem ich dotertaz a to som len zacal
ak sa chcte naucit po aj musite sa ucit kazdy den, pocuvat a vediet co počuvate
tak to je a neznasam ucitelky ktore vravia ze sa treba ucit- netreba sa ucit ak vas to zaujima netreba- a este poznal som agličtinarku čo vravela že na školsku na strednej škole čo sa piše: napište si na danu temu uvahu a tu sa naučte naspamet- to akože všetko sa trebalo naučiť naspamet nechapem jak taka DRBNUTA UCITELKA mohla urobiť si MGR. A UROBIT STATNICE CI NIECO TAKE Z AJ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a k téme, podľa mňa je najlepšie nejak si to spríjemniť, zakomponovať do toho nejak to, čo ťa baví (hudba, filmy, knihy .. ). Potom to pôjde oveľa prirodzenejšie a aj sa naučíš viac ako pri mechanickom bifľovaní slovíčok.
a asi najviac pomajau filmy anglicke alebo s titulkami a songy a clanky atd
1, školska metoda je na pi*u - uci sa gramatika , slovicka , atď. ani slovo nerozumiem z tych nahravok ktore su debilné nahrate
2, rozne kurzy a neviem co je to to iste ako v skole iba tam sa ziaci ucia pretoze si zato platia
3, filmy, serialy, pesnicky, - na 90% dobra metoda ale dost dlhá
4, moja metoda- Taxus -nechcem to propagovat ale je to dobre, niektory ked zo zaciatku to skusaju vravia ze to je blbost
je to zalozene na tom ze pocuvate po anglicky text a zaroven citate slovesnky skomoleny text- prve ovocie- viem niektore slovicka ktore som sa neucil naspamet a viem ich dotertaz a to som len zacal
ak sa chcte naucit po aj musite sa ucit kazdy den, pocuvat a vediet co počuvate