Rozhodol som sa opísať svoj problém do tohto fóra, lebo sa jedná o problém, ktorý sa určite nedá všeobecne popísať, ale u každého môže byť dôvod niečo iné .....veľmi sa mi zapáčilo jedno dievča no nie len výzorom ale hlavne tým, že máme ve
hlavne si nenahováraj také blbosti, ako že ona určite cíti to isté.
inak súhlasím s @kolini m. robím presne to isté. keď už mi niekoho záujem začne viac liezť na nervy ako lichotiť, tak ho iba ignorujem (ak mu teda nechcem veľmi ublížiť), a keď to už nepomáha, prejdem do fázy "jemného" sarkazmu
jasné, že to bolí ale tak človek city neovláda a musí s nimi bojovať .....no lenže keď ma ignoruje tak väčšinou nie dlhú dobu ale zvykne mi stále prezvoniť a potom vážne nechápem ....ale aj tak ďakujem za váš názor a myslíte si, že chalan musí byť stále aktívnejší, alebo naopak niekedy by mala byť aj druhá strana ?
ako si napísal : vyzerá, že keď sa baví s ostatnými tak ju to potom asi ani veľmi netrápi : môže to byť pravda ale na druhej strane nemusí len to dobre kryje ..
hmm fakt neviem čím môže byť problém ..ale môže sa jednať presne o to čo si napísal : alebo sa začína predo mnou hanbiť aby niečo neurobila v čom by sa mi znepáčila:
nie som si istá keď tak mi môžeš napísať správu možno nejako pomôžem . uvidí sa ale za pokus nič nedáš..a ani tým nič nestratíš...
podľa mňa ťa berie ako kamaráta, a čo sú to za signály?? musíš napísať konkrétne, lebo ty si možno môžeš myslieť, že su niečo viac ako len kamrátske, ale my dievčatá sa na to možno až tak nepozeráme. v každom prípade, chod za nou a poriadne sa spolu porozprávajte, ak ti na nej zalezi, prijmes jej odmietnutie.... a to ze ti niekedy venuje mensiu pozornost je mozno v tom, ze my nemáme rady, ked za nami chlapci behaju ako verní psíci.... je to hlúpe....
to lichotenie chápem viem ako to funguje z vlastnej kože tak si nato dávam pozor no a čo poviete na tú druhú časť, že trocha začína možno aj ona niečo cítiť a bojí s nejakej chyby? ....viem, že je to veľmi teoretické a možno možno možno ale veď na to tieto fóra sú nie?
@dzpk chlapče škoda že sa už nehovorí "si zabil" lebo by som to povedal
ja myslím, že tá baba zistila tvoj záujem a nechce sa správať ako stíhačka, nechce vyzerať moc hrrr alebo ako to povedať...
myslím že to chce nechať na teba, tvoje rozhodnutia lebo si nie je istá či by si ju neodmietol-asi toľko si o tom myslím ja bo pár takých situácií som už zažil
...skús jej niečo sám navrhnúť alebo aspoň tak načrtnúť nejaký nápad a uvidíš ako bude reagovať
a možno noazaj len nechce byť hrrr a preto ťa občas ignoruje a nevenuje sa ti toľko..aby si sa možno nezľakol že na Teba tlačí..a potom ťa prezvoní - čo je jasné že na Teba myslí...
asi by neprezváňala len tak hocikoho pre nič za nič ..
skús vyhútať nápad, vymysli niečo originálne, možností je kopec a kamarátsky ju zavolaj niekam, ak jej na Tebe záleží pôjde a uvidíš ako sa to vyvinie
naťažko takto poradiť...väčšinou ignorácia od holky znamená, že chce chalana nasrať aby ju viac chcel, ale v tvojom prípade by to nedávalo význam...možno sama nevie čo chce a ako sa pohnúť ďalej..alebo ten horší prípad, nepotrebuje byť s tebou tak často ako by si ty chcel, tým pádom nemá až taký velký záujem..alebo sú potom ešte ďalšie prípady, kedy baba len toho chalana špinavo namotáva a pritom nič nechce..
a nenapadlo ťa, že je proste neistá a nevie na čom je?
prečo jej neskúsiš povedať, že ju máš rád viac ako kamarátku, ale bojíš sa, že ak by to nedopadlo dobre, tak ju stratíš? myslím si, že potrebuješ vedieť na čom si a ona takisto...lebo neistota je zabijak vzťahu....
a že nemáte na seba moc času kvôli koníčkom? VER MI, viem čo to je....
@nathalisko nemyslím si že by mal biť taký priami, mal by na tom vsťahu pracovať, získať si ju a až potom keď si on bude istý jej citom aspoň minimálne tak by mal povedať dievčine čo si myslí a ako si to predstavuje.
@ucholak mňa osobne by veľmi znervózňovalo, keby mi chalan v jednej chvíli prejavoval náklonnosť a zrazu by si nebol istý čo chce.... a väčšinou ak ženy ignorujú mužov, ide im o to, aby ich vytočili a tak na seba upútali pozornosť...
ale súhlasím s tebou, ak si nie je istý, či by ju chcel aj na dlhšie ako mesiac, nech zatiaľ nič nehovorí, ale nech sa potom nečuduje, že trávi čas s inými ľuďmi/mužmi... lebo ju k nemu nič neviaže... a žena je tvor spoločenský, málokedy chce byť sám...
a) ta lubi, ale nebavi ju toto "natahovanie" a je z toho otravena, preto sa obcas tak k tebe chova
b) nelubi ta, ale bavi ju ten vztah co mate, no obcas jej lezies na nervy a vtedy ta odignoruje
=> riesenie:
povec jej na rovinu co chces a porozpravajte sa o tom. poznate sa predsa uz dost, zvysok mozes spoznat aj vo vztahu, lebo potom uz nebudes mat co spoznavat, tak to nebude take zaujimave, plus ju to moze prestat bavit a vykasle sa na teba. nemas co stratit, lebo ak je pravda a), potom s tebou bude, ak je pravda b), budes vediet na com si a nebudes uz musiet viac stracat cas a mozes sa venovat aj inym ludom, babam,,,,
obaja máte toho veľa.. možno má toho tak veľa, že jednoducho nestíha myslieť na to že má prezvoniť.. možno chce pár dní pre seba..
ja to tak stresovo neberiem.. ja mám tiež občas také ignorujúce stavy (málokedy).. ale nie je to tým, že by som nemala záujem, len potrebujem čas iba pre seba a nebyť obmedzovaná.. potom to prejde a je všetko ok
ja mam z toho pocit ze ta berie ako kamarata, ale vsimla si tvoj zaujem tak sa trochu stiahla. ale na druhej strane ta ma rada takze jej to iignorovanie nevydrzi dlho
ja neviem ja som tiez mala jedneho kamarata velmi dobreho a zacal chciet nieco viac a ja som ho mala natolko rada ze som mozno tiez nechtiact vysielala signaly ze mam zaujem a ked som si to uvedomila tak to ze som sa to ssanzila obmedzovat a udrzat v kamaratskej rovine mohlo vyzniet ako ignoracia sem tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
inak súhlasím s @kolini m. robím presne to isté. keď už mi niekoho záujem začne viac liezť na nervy ako lichotiť, tak ho iba ignorujem (ak mu teda nechcem veľmi ublížiť), a keď to už nepomáha, prejdem do fázy "jemného" sarkazmu
hmm fakt neviem čím môže byť problém ..ale môže sa jednať presne o to čo si napísal : alebo sa začína predo mnou hanbiť aby niečo neurobila v čom by sa mi znepáčila:
nie som si istá keď tak mi môžeš napísať správu možno nejako pomôžem . uvidí sa ale za pokus nič nedáš..a ani tým nič nestratíš...
ja myslím, že tá baba zistila tvoj záujem a nechce sa správať ako stíhačka, nechce vyzerať moc hrrr alebo ako to povedať...
myslím že to chce nechať na teba, tvoje rozhodnutia lebo si nie je istá či by si ju neodmietol-asi toľko si o tom myslím ja bo pár takých situácií som už zažil
...skús jej niečo sám navrhnúť alebo aspoň tak načrtnúť nejaký nápad a uvidíš ako bude reagovať
a možno noazaj len nechce byť hrrr a preto ťa občas ignoruje a nevenuje sa ti toľko..aby si sa možno nezľakol že na Teba tlačí..a potom ťa prezvoní - čo je jasné že na Teba myslí...
asi by neprezváňala len tak hocikoho pre nič za nič ..
skús vyhútať nápad, vymysli niečo originálne, možností je kopec a kamarátsky ju zavolaj niekam, ak jej na Tebe záleží pôjde a uvidíš ako sa to vyvinie
držím palec
..kvak..
prečo jej neskúsiš povedať, že ju máš rád viac ako kamarátku, ale bojíš sa, že ak by to nedopadlo dobre, tak ju stratíš? myslím si, že potrebuješ vedieť na čom si a ona takisto...lebo neistota je zabijak vzťahu....
a že nemáte na seba moc času kvôli koníčkom? VER MI, viem čo to je....
ale súhlasím s tebou, ak si nie je istý, či by ju chcel aj na dlhšie ako mesiac, nech zatiaľ nič nehovorí, ale nech sa potom nečuduje, že trávi čas s inými ľuďmi/mužmi... lebo ju k nemu nič neviaže... a žena je tvor spoločenský, málokedy chce byť sám...
a) ta lubi, ale nebavi ju toto "natahovanie" a je z toho otravena, preto sa obcas tak k tebe chova
b) nelubi ta, ale bavi ju ten vztah co mate, no obcas jej lezies na nervy a vtedy ta odignoruje
=> riesenie:
povec jej na rovinu co chces a porozpravajte sa o tom. poznate sa predsa uz dost, zvysok mozes spoznat aj vo vztahu, lebo potom uz nebudes mat co spoznavat, tak to nebude take zaujimave, plus ju to moze prestat bavit a vykasle sa na teba. nemas co stratit, lebo ak je pravda a), potom s tebou bude, ak je pravda b), budes vediet na com si a nebudes uz musiet viac stracat cas a mozes sa venovat aj inym ludom, babam,,,,
ja to tak stresovo neberiem.. ja mám tiež občas také ignorujúce stavy (málokedy).. ale nie je to tým, že by som nemala záujem, len potrebujem čas iba pre seba a nebyť obmedzovaná.. potom to prejde a je všetko ok
ja neviem ja som tiez mala jedneho kamarata velmi dobreho a zacal chciet nieco viac a ja som ho mala natolko rada ze som mozno tiez nechtiact vysielala signaly ze mam zaujem a ked som si to uvedomila tak to ze som sa to ssanzila obmedzovat a udrzat v kamaratskej rovine mohlo vyzniet ako ignoracia sem tam