Komerčná záležitosť umelo produkujúca interprétov. Náhodou (cez príspevok na nástenke) som zaregistroval tohto človeka a a sledoval som jeho pôsobenie tam. Teraz to nepozerám a ani sa nechystám.A mal to vyhrať on!
videla som tusim prve dva diely lebo som si myslela ze sa na tej trapnosti budem zabavat, ale potom to uz zacalo byt tak trapne ze som sa na tom ani nesmiala...takze neviem kto je vo finale (finale?)
ok Michal Šeps by to mal určite vyhrať .Iného človeka si nevem predstaviť ... a Rytmus je nehorázne trápny- to jak tam začal kecať kolko on predal platní to bolo úbohé
ale vcelku mi to je jedno lebo SMS-ky posielať neplánujem a čudujem sa kažkému človeku čo pošle čo i len jednu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale s bratom sme sa zhodli na tom, že to mohol aspoň moderovať... alebo byť v porote, potom by som to asi aj pozerala
A pozerávam to docela pravidelne, ale skôr ako "krovie".
btw Rytmus je fakt trápny .... ale Marše mu dal pekne naspäť a potom aj Habera ....
ale vcelku mi to je jedno lebo SMS-ky posielať neplánujem a čudujem sa kažkému človeku čo pošle čo i len jednu