Dnes sa mi ozvali ohľadom práce v životnej poisťovni. Na otázku, či ide o živnosť, som dostala odpoveď, že nie tak úplne, ale odvody a daňové si budem robiť sama. Je to len o zháňaní klientov alebo sa do toho pustiť?
kasli na to.. kamaratka zacala robit nejaky partners group a tam bud musis chodit za bohatymi ludmi alebo nezarobis asbsolutne nic a este musis tam si zaplatit nejake kurzy.. znie mi to dost podobne, pretoze aj kamaratka si musela platit odvody atd.. ja som to ignorovala :/
povedala mi tak do telefónu, nie je to formou živnosti, ale je to veľmi podobné...odvody a daňové priznanie si budete platiť sama, ale to nie je nič ťažké....ako prišlo mi to smiešne, ťažké, ľahké - otázka či budem mať z čoho to vôbec zaplatiť nie?? Zrejme na to fakt kašlem, ja nebudem zháňať žiadnych ľudí, hlavne v tomto štáte a tejto dobe...
mimo znamych poistovni ktore nie su na zivnost sa moc neoplati robit... ako vysie spominane partners group je praca otravovanim a vasa mzda je zvacsa ukolova a zalezi od ziskania potencionalnych zakaznikov... ked ti to vyhovuje tak kludne ale podlma ked sa venujes podobnemu odvetviu mas na to si najst nieco lepsie
Nemozes dostat objektivnu odpoved Pravda je, ze z 50 ludi co to skusia je 48 neuspesnych, ale ja napriklad poznam aj ludi co s tym zarobili, ale tak...boli premotivovani, poznali vela spravnych ludi a poistovaci (resp. tiperi) maju socialny status prostitutky, takze ak uz teraz pochybujes, radsej na to ozaj kasli
Je to blbosť. Aj ja som bol na takýchto pohovoroch. V podstate sa musíš každému tlačiť do riti aby si predala ich produkty. Každý personalista ti bude hovoriť: je to čistá práca, stretávate sa s klientami a máte neviazané ruky.
Pravdou je ale to: že sa budeš musieť tisnúť do riti a keď náhodou niečo aj predáš, tak tá provízia, je úplne úbohá. Takže nie, a ešte si vezmi, že z toho budeš musieť všetko platiť sama.
Proste oni to dávajú na živnosť preto, aby s tebou nemali nič. A posledná vec: vezmi si koľko krát je v správach o podvodníkoch, tak si vezmi akú máš šancu začať.
Zivnost to urcite je, len nezarobis nic. V historii tohto fora urcite nieco najdes, a odvtedy sa urcite nezmenilo nic. Dakedy to bolo aj vo fore na profesii, ale to prebehlo mazanim a podlieha silnej cenzure. Skoda ze stranky, ktore poukazovali na podobny odpad su prec.
nešiel by som do toho.... známy robí cez amslico a ak niekto z klientov zruší zluvu bude musieť vrátit penaize naspak.. a to nehovorím o tom že tie kurzy si musíš zaplatiť sama
k @12 ... a ak niekto z klientov zrusi zmluvu, v urcitom obdobi, napr. do dvoch rokov ...
... tak poistovna si vypyta pokutu od teba, a takto mozes viac prerobit ako zarobit. To ta vlastne motivuje ziskavat dalsich klientov. Na to navazuju skolenia ako ich ziskat. A ked sa ten klient preberie zo sna, zrusi zmluvu. A nakoniec ta to moze nepekne dobehnut, mozno skoncis u rodicov a este ta budu musiet vyplacat z dlzob.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Pravdou je ale to: že sa budeš musieť tisnúť do riti a keď náhodou niečo aj predáš, tak tá provízia, je úplne úbohá. Takže nie, a ešte si vezmi, že z toho budeš musieť všetko platiť sama.
Proste oni to dávajú na živnosť preto, aby s tebou nemali nič. A posledná vec: vezmi si koľko krát je v správach o podvodníkoch, tak si vezmi akú máš šancu začať.
Ale ak poznáš správnych ľudí....
Ale moja odoveď je nie.
... tak poistovna si vypyta pokutu od teba, a takto mozes viac prerobit ako zarobit. To ta vlastne motivuje ziskavat dalsich klientov. Na to navazuju skolenia ako ich ziskat. A ked sa ten klient preberie zo sna, zrusi zmluvu. A nakoniec ta to moze nepekne dobehnut, mozno skoncis u rodicov a este ta budu musiet vyplacat z dlzob.