aha a to tam sa nosia aj doklady akože ...tie mám hodené v aute a karta je hodená tiež niekde okolo mňa ale ja banky moc nemusím takže vždy beriem hotovosť a s hotovosťou aj narábam
nooo najprv by som asi spanikárila, ale keďže minule som až za SBSkárom v obchode šla a mala som ju v ruke, tak by som sa pozrela, či ju ozaj niekde nemám potom by som sa asi rozplakala jak sa poznám, a keď by som sa konečne ukludnila, tak také že polícia a tak klasický postup.....
Hmm, už sa stalo. Hľadala som- nenašla som, take som smerovala na políciu...a potom samé vybavovačky ohľadom dokladov...nič príjemné (a ani lacné :/ ).
prehladavala by som cestu, kade som sla a preklinala cely svet inak vacsinou sa snazim nosit penazenku a kartu na dvoch rozlicnych miestach, mensiu hotovost v penazenke v kabelke a doklady a platobnu kartu napr. vo vrecku v bunde, prave pre tento pripad, keby nahodou...
uz sa mi to stalo....porozmyslal som kde som ju naposledy vytahoval....prezrel vsetky veci v ruskaku...prisiel domov..prezrel vsetky vrecka a veci v ruksaku 2x.....a ked som bol zasa v skole (kde som ju stratil), tak sa pytal upratovaciek a ludi a nakoniec ju nasiel v kabinete, kde mi bolo povedane, ze ju tam doniesol student...nastastie nic nechybalo
bolo by mi za ňou smutno, lebo sa mi celkom páči, a nasralo by ma že si musím zasa vybavovať nový občiansky. potom by som si spomenul na zbierku autobusových lístkov čo tam mám, a aj za tou by mi bolo smutno. potom by som začal rozmýšľať, či som si ju len zabudol, alebo som ju stratil, alebo mi ju niekto ukradol, proste kedy som ju mal naposledy.
asi by ma jeblo.. keďže tam mám asi všetky doklady, čo existujú, proste občiansky, vodičák, preukaz do knižnice, do fitka, kartičku poistenca, európsku kartičku poistenca, čipovú kartu na autobus, bankomatovú kartu (najdôležitejšia) no a nejaké tie peniaze.. dúfam že toto nebudem v živote riešiť
Ja často kontrolujem či peňaženku v taške mám (pred odchodom z domu skontrolujem či mám ISIC a peniaze). Ale často sa ľakám, že tam nie je, to je katastrofa
Neviem čo by som spravila, to sa ma radšej nepýtaj. Musela by som si vybaviť nový ISIC, občiansky a zdravotný preukaz, ďalšie peniaze neviem odkiaľ by som zobrala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale dávam si pozor na peňaženku, hlavne keď tam mám doklady
A potom by som zacal premyslat...
Neviem čo by som spravila, to sa ma radšej nepýtaj. Musela by som si vybaviť nový ISIC, občiansky a zdravotný preukaz, ďalšie peniaze neviem odkiaľ by som zobrala...
Mala som ju vo vrecku nohavíc a zrazu som zistila, že ju nemám - stratila som ju v milióne farebných loptičiek!
Keby ste videli, aké tie deti boli úžasné a pomáhali hľadať! Nakoniec som ju vylovila ja