@etelnair tak to si este nedostal riadny kopanec do vajec priateľu. Ja som videl hviezdičky dostatočne dlho nato...aby sa mi podarilo identifikovať všetky dovtedy mne neznáme súhvezdia....+ ten pocit, že sa každú chviľu povraciam...V agónii som bol pol hodinu a ešte teraz ma pri pomyslení na to striasa...
porod....aj ked, co chlapi rozpravaju aj ten kopanec fasacky boli, ale trva aspon chvilku....ja som rodila 15 hodin......ale prezila som v konecnom dosledku sa to celkom dalo....len to dlho trvalo, dufam, ze druhy porod bude rychlejsi
pôrod je vraj taka bolest, ze velku cast chlapov by to zabilo. zeny maju dokazane vyssi prah znasania bolesti a preto to tak hrdinsky znasaju pecka medzi nohy je neprijemna brutalna megabolest, ale neumiera sa na to, takze jednoznacne pôrod.
@19 ono to nemusí byť pravda, že to trvá len chvílku
videla som, ako chlapca skoro vykastrovali hokejkou (a to nebolo omylom, ale dobre mierený úder) to bol taký, ale taký hysterický záchvat. a oči mu liezli z hlavy ešte aj na druhý deň.
No urcire porod,sak revat este aj po porode az do neviem kedy kvoli zanechanym kilam,alebo kvoli tomu decku,alebo ved viete,stat sa moze hocico... ..
no co taky kopanec,ved chlapi su silni,my to,rozchodime..no ale bolest riadna,mdloby,tyzden bez.... a potom ak to konecne prstane boliiet,urobis si "Test"
No mňa keď kopla spolužiačka tak mi normálne zostalo čierne pred očami,slzy sa mi spustili a nevedel som sa ani postavit 5 minút to bolo vtedy vážne hrozné ale verím že pôrod je horší..
už len keď nastrihnú, alebo sa roztrhne, tak to trvá ešte niekoľko dní, kým sa zahojí....+ samozrejme aj samostatný ten pôrod..kontrakcie....aj to zašívanie ani nehovorím!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
keď už nič iné, tak minimálne čas rekonvalescencie snáď odpovedá dostatočne
a @lenii pozri si pôrod niekde na youtube a pochopíš ale sa priprav že ťa to dlhodobo odradí od materstva
videla som, ako chlapca skoro vykastrovali hokejkou (a to nebolo omylom, ale dobre mierený úder) to bol taký, ale taký hysterický záchvat. a oči mu liezli z hlavy ešte aj na druhý deň.
ale tiež sa asi prikláňam k tomu pôrodu
no co taky kopanec,ved chlapi su silni,my to,rozchodime..no ale bolest riadna,mdloby,tyzden bez.... a potom ak to konecne prstane boliiet,urobis si "Test"
Muži znášajú okamžitú bolesť lepšie ako ženy a ženy znášajú zas dlhodobú bolesť lepšie ako muži
Čo je väčšia bolesť blbá otázka pretože je tam veľa faktorov čo to ovplyvnia nedá sa to zovšeobecniť
Ale rodiť nestem
@25 tak kazdeho ked niekam kopnes tak to asi boli
už len keď nastrihnú, alebo sa roztrhne, tak to trvá ešte niekoľko dní, kým sa zahojí....+ samozrejme aj samostatný ten pôrod..kontrakcie....aj to zašívanie ani nehovorím!
nie je o čom debatiť, to je myslím jednoznačné...