Ja som ležala v posteli, mala som štuple v ušiach a zrazu mi akoby "nadhodilo" celú posteľ, totálne som sa zľakla. Nevedela som si to nijak vysvetliť, vravela som si, že to snáď nemôže byť predsa zemetrasenie. A teraz zisťujem, že to fakt
Ja neviem, nic som nepostrehla, ved z vonku a z panelaku je tolko ruchov a zvukov ze ja uplne vytesnujem ze niekde nieco buchne suchne. A ziaden otras som si nevsimla, ved preboha bola to sekunda a nic silne, a take halo okolo ako keby to znicilo pol mesta 🤣
@11monika11@3 To zas ja keď boli protesty za Jána a Martinu, tak som nikdy nemohla prísť, lebo som žila v Prahe Takže poznám ten pocit a doteraz mi je to strašne ľúto.
@luc.ka@11 akoze v BA nuda, chapem, ale v Samorine a okoli ludom praskali kachlicky, podlaha, v nejakej skole sa aj okna rozbili (co mozeme byt radi,ze tam deti neboli), takze zas uplne by som to takto neminimalizovala
Od 5 sa narusa integrita stavieb, tak to sme tiez neboli od toho daleko
Nestihol som nic citit, lebo som zachranoval maciatka z padajucich budov. V jednom momente som videl vonku
stat dochodkynu s maciatkom v naruci, zdanlivo v bezpeci, ked v tom sa otvorila zem a roztrhla ich obe na polku.
"Ta stara uz aj tak len vyciciavala stat", povedal som neskor svojej psychologicke. "...ale co to maciatko?".
Vysvetlila mi, ze sa jedna o takzvany PTSD syndrom. Ale dost, uz som i tak prezradil viac nez som chcel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Od 5 sa narusa integrita stavieb, tak to sme tiez neboli od toho daleko
stat dochodkynu s maciatkom v naruci, zdanlivo v bezpeci, ked v tom sa otvorila zem a roztrhla ich obe na polku.
"Ta stara uz aj tak len vyciciavala stat", povedal som neskor svojej psychologicke. "...ale co to maciatko?".
Vysvetlila mi, ze sa jedna o takzvany PTSD syndrom. Ale dost, uz som i tak prezradil viac nez som chcel.